Zonnepanelen Meppel: Handen uit de mouwen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Meppel

Meppel heeft de ideale combinatie van gezellig en bruisend, en toch rustig, mooi en groen; en om dat laatste nog wat te versterken, kunnen we het beste met zoveel mogelijk zonnepanelen Meppel nòg groener en mooier maken. Want Meppel heeft, net als zoveel gemeenten in Nederland, de ambitie om energieneutraal te worden. Een utopie? Welnee, met zonnepanelen kan het gewoon! De Zonnefabriek staat te popelen om u daarbij te helpen.

Maak Meppel duurzamer en Nijeveen energieneutraal!

Veel inwoners en bedrijven van zowel Meppel als Nijeveen zien het belang in van een duurzame energievoorziening. Zonnepanelen spelen daarin een cruciale rol: Ze zijn stil en onopvallend,  hebben nauwelijks onderhoud nodig en gaan jaren mee. Overal in de gemeente ligt voldoende dakoppervlak om grote hoeveelheden schone energie op te wekken, dus: Handen uit de mouwen en doen! Inwoners van Nijeveen hebben hun eigen energie coöperatie opgericht om het dorp in 2025 energieneutraal te maken. Een goed idee, en de Zonnefabriek gaat graag met u in gesprek om uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor bepaalde producten. Zo kunnen we samen zorgen voor het beste rendement uit uw dak.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Meppel

Uw voorgangers uit Meppel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Meppel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Meppel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Meppel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Meppel

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Meppel

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Meppel

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Meppel

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Meppel

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Meppel

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Meppel

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Meppel

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies voor Zonnepanelen in Meppel

Bij de gemeente Meppel kunt u terecht voor een duurzaamheidslening met een aantrekkelijke rentekorting, waarmee u uw woning energiezuiniger te maken. U kunt dit geld bijvoorbeeld gebruiken om zonnepanelen te plaatsen. Kijk ook op de website van het Drents Energieloket voor algemene informatie over zonnepanelen. Wij raden u altijd aan om u goed te informeren voordat u tot aanschaf overgaat. Lees bijvoorbeeld eerst onze gratis Zonnepanelengids.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Laat uw dak uw bron van energie worden: De meeste daken zijn hiervoor geschikt. Om zeker te zijn dat uw dak ook in de prijzen kan vallen, maakt u heel eenvoudig een afspraak voor een advies op maatOnze adviseurs komen graag langs om de details met u te bespreken. Of kijk anders eerst op onze site om uw potentiële jaarlijkse besparing te berekenen. Ook kunt u via de site heel gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Meppel.

  Vraag adviesgesprek aan