Zonnepanelen in Lisse
  • Zonnepanelen in Lisse

Zonnepanelen in Lisse

Lisse is ambitieus. De bollenstreekgemeente zet de bloemetjes buiten op het gebied van duurzaamheid. Voor een fleurige toekomst heeft de gemeenteraad de duurzaamheidsambities voor de lange termijn in kaart gebracht. Zo streeft zij naar een energieneutrale gemeente in 2040 en moet in 2025 het maatschappelijk vastgoed energiezuinig zijn. Door het kiezen voor duurzame energie, bijvoorbeeld windenergie en zonnepanelen in Lisse, wil de gemeente haar bijdrage leveren om de bedreigingen van klimaatverandering en grondstoffenuitputting een halt toe te roepen.

‘Lisse Duurzaam’: door en voor Lissenaren

Niet alleen de gemeente, ook de inwoners en ondernemers van Lisse hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan. Een groep betrokken bewoners heeft het kennisnetwerk Lisse Duurzaam opgezet. Het netwerk, dat kan rekenen op de steun van de gemeente en ondernemersverenigingen, heeft als doel het verlagen van de CO2-uitstoot door energieverbruik te verminderen én duurzame energie op te wekken, onder meer met zonnepanelen in Lisse. Het netwerk helpt u graag bij het nemen van duurzame beslissingen en biedt u de kans actief deel te nemen aan diverse projecten.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Lisse

Omdat duurzaamheid een hoge prioriteit heeft in de bollenstad, maakt de gemeente verduurzaming voor een groot publiek bereikbaar. Zo kunt u als woningeigenaar een duurzaamheidslening aanvragen. Wilt u energiebesparende maatregelen aan uw huis treffen? Dan helpt deze aantrekkelijke lening u bij het financieren van deze groene stap. Isoleer uw woning, schaf een warmtepomp aan of kies voor zonnepanelen in Lisse en vraag uw persoonlijke lening aan! Voor meer informatie over energiezuinig, duurzaam en comfortabel wonen kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

 

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Een eigen zonne-systeem bezorgt u niet alleen lagere maandlasten, ook zorgen de panelen voor een waardestijging van uw woning én draagt u bij aan de aanpak van het klimaatprobleem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om het optimale zonne-systeem te ontwerpen. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Lisse.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!