Zonnepanelen in Lisse: koesteren en floreren

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Lisse

Lisse is ambitieus. De bollenstreekgemeente zet de bloemetjes buiten op het gebied van duurzaamheid. Voor een fleurige toekomst heeft de gemeenteraad de duurzaamheidsambities voor de lange termijn in kaart gebracht. Zo streeft zij naar een energieneutrale gemeente in 2040 en moet in 2025 het maatschappelijk vastgoed energiezuinig zijn. Door het kiezen voor duurzame energie, bijvoorbeeld windenergie en zonnepanelen in Lisse, wil de gemeente haar bijdrage leveren om de bedreigingen van klimaatverandering en grondstoffenuitputting een halt toe te roepen.

‘Lisse Duurzaam’: door en voor Lissenaren

Niet alleen de gemeente, ook de inwoners en ondernemers van Lisse hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan. Een groep betrokken bewoners heeft het kennisnetwerk Lisse Duurzaam opgezet. Het netwerk, dat kan rekenen op de steun van de gemeente en ondernemersverenigingen, heeft als doel het verlagen van de CO2-uitstoot door energieverbruik te verminderen én duurzame energie op te wekken, onder meer met zonnepanelen in Lisse. Het netwerk helpt u graag bij het nemen van duurzame beslissingen en biedt u de kans actief deel te nemen aan diverse projecten.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Lisse

Uw voorgangers uit Lisse beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

Van der wal

07-06-2018 om 11:09
Halfweg

Prima, klantvriendelijk geholpen. Deed me goed om te zien dat het personeel onderling zeer behulpzaam is, ondanks de warmte en drukte

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Lisse

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Lisse

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Lisse

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Lisse

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Lisse

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Lisse

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Lisse

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Lisse

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Lisse

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Lisse

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Lisse

Omdat duurzaamheid een hoge prioriteit heeft in de bollenstad, maakt de gemeente verduurzaming voor een groot publiek bereikbaar. Zo kunt u als woningeigenaar een duurzaamheidslening aanvragen. Wilt u energiebesparende maatregelen aan uw huis treffen? Dan helpt deze aantrekkelijke lening u bij het financieren van deze groene stap. Isoleer uw woning, schaf een warmtepomp aan of kies voor zonnepanelen in Lisse en vraag uw persoonlijke lening aan! Voor meer informatie over energiezuinig, duurzaam en comfortabel wonen kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Een eigen zonne-systeem bezorgt u niet alleen lagere maandlasten, ook zorgen de panelen voor een waardestijging van uw woning én draagt u bij aan de aanpak van het klimaatprobleem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om het optimale zonne-systeem te ontwerpen. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Lisse.

  Vraag adviesgesprek aan