Zonnepanelen in Lelystad: duurzaamheid lééft!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Lelystad

De gemeente Lelystad werkt in versneld tempo aan een duurzame stad. Om de stad ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden is het Uitvoeringsplan Duurzaamheid opgesteld. Een gevolg van de expliciete ambitie om Lelystad in 2025 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat in de stad net zoveel energie wordt opgewekt, onder meer door zonnepanelen in Lelystad, als verbruikt wordt.

Speerpunten in het duurzaamheidsbeleid

Om het ambitieuze doel te behalen heeft de gemeente in het duurzaamheidsplan verschillende speerpunten aangestipt. In het bijzonder wordt de focus gelegd op het scheiden van afval en een circulaire economie, meer consumptie van (gezonde) lokale producten, minder en schonere mobiliteit, duurzame gebiedsontwikkeling en het versterken van de duurzame basis en samenwerking van het onderwijs en bedrijfsleven. Energiebesparing en het opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld via zonnepanelen in Lelystad, completeren het actieplan.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Lelystad

Uw voorgangers uit Lelystad beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Victor de Haan

25-04-2018 om 17:56
Lelystad

Alles tiptop, behalve dat de installateurs het (boor)afval niet hebben opgeruimd

8,8

Fred

31-05-2016 om 16:24
Lelystad
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Lelystad

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Lelystad

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Lelystad

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Lelystad

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Lelystad

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Lelystad

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Lelystad

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Lelystad

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Lelystad

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Lelystad

Wilt u uw woonlasten en energieverbruik verlagen? Voor verschillende energiebesparende maatregelen als isolatie of het duurzaam opwekken via zonnepanelen in Lelystad zijn subsidiemogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u als huiseigenaar een lening aanvragen bij het Nationaal Energiebespaarfonds of een beroep doen op de gemeentelijke duurzaamheidslening. De gemeente Lelystad geeft u graag meer informatie.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder een duurzaamheidslening kan de aanschaf van zonnepanelen u een flinke kosten- en energiebesparing opleveren. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een Zonnefabriek? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Op locatie brengen we alle mogelijkheden in kaart, zodat u verzekerd bent van optimaal rendement en een maximale besparing op energiekosten. Bereken via de website eenvoudig welke jaarlijkse besparing zonnepanelen u opleveren en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Lelystad.

   

  Vraag adviesgesprek aan