Zonnepanelen in Lelystad: duurzaamheid lééft!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Lelystad

De gemeente Lelystad werkt in versneld tempo aan een duurzame stad. Om de stad ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden is het Uitvoeringsplan Duurzaamheid opgesteld. Een gevolg van de expliciete ambitie om Lelystad in 2025 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat in de stad net zoveel energie wordt opgewekt, onder meer door zonnepanelen in Lelystad, als verbruikt wordt.

Speerpunten in het duurzaamheidsbeleid

Om het ambitieuze doel te behalen heeft de gemeente in het duurzaamheidsplan verschillende speerpunten aangestipt. In het bijzonder wordt de focus gelegd op het scheiden van afval en een circulaire economie, meer consumptie van (gezonde) lokale producten, minder en schonere mobiliteit, duurzame gebiedsontwikkeling en het versterken van de duurzame basis en samenwerking van het onderwijs en bedrijfsleven. Energiebesparing en het opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld via zonnepanelen in Lelystad, completeren het actieplan.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Lelystad

Uw voorgangers uit Lelystad beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Victor de Haan

25-04-2018 om 17:56
Lelystad

Alles tiptop, behalve dat de installateurs het (boor)afval niet hebben opgeruimd

8,8

Fred

31-05-2016 om 16:24
Lelystad
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Lelystad

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Lelystad

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Lelystad

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Lelystad

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Lelystad

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Lelystad

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Lelystad

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Lelystad

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Lelystad

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Lelystad

Wilt u uw woonlasten en energieverbruik verlagen? Voor verschillende energiebesparende maatregelen als isolatie of het duurzaam opwekken via zonnepanelen in Lelystad zijn subsidiemogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u als huiseigenaar een lening aanvragen bij het Nationaal Energiebespaarfonds of een beroep doen op de gemeentelijke duurzaamheidslening. De gemeente Lelystad geeft u graag meer informatie.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder een duurzaamheidslening kan de aanschaf van zonnepanelen u een flinke kosten- en energiebesparing opleveren. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een Zonnefabriek? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Op locatie brengen we alle mogelijkheden in kaart, zodat u verzekerd bent van optimaal rendement en een maximale besparing op energiekosten. Bereken via de website eenvoudig welke jaarlijkse besparing zonnepanelen u opleveren en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Lelystad.

   

  Vraag adviesgesprek aan