Zonnepanelen Leeuwarden
  • Zonnepanelen Leeuwarden

Zonnepanelen Leeuwarden

Leeuwarden werkt aan een duurzame, sterke gemeente. Duurzaamheid wordt in de stad gezien als basis voor nieuwe ontwikkelingen in de samenleving. Samen besparen, samen opwekken; dat is het motto. Daarom wordt bedrijven, ontwikkelaars, projecten en particulieren alle ruimte geboden voor het benutten van de meest duurzame energiebron die we kennen: de zon. Speciaal voor het plaatsen van zonnepanelen in Leeuwarden is het ‘Plan voor de Zon’ gelanceerd.

‘Plan voor de Zon’

Het ‘Plan van de Zon’ is een bestemmingsplan dat het realiseren van zonne-energieprojecten of zonnewarmteprojecten in veel gevallen makkelijker maakt. Een vergunning aanvragen is vaak niet noodzakelijk of initiatiefnemers profiteren van minder zware procedures voor het plaatsen van zonnepanelen in Leeuwarden. Gebruik de Zonnekaart en ontdek of uw dak geschikt is voor het opwekken van duurzame energie. Bekijk of uw plan binnen het bestemmingsplan valt, bereid uw plan voor en kijk hoe uw zonne-energieproject gerealiseerd kan worden.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Leeuwarden

Heeft u geen of onvoldoende financiële ruimte om te investeren in zonnepanelen in Leeuwarden? Dan biedt de duurzaamheidslening van de gemeente Leeuwarden wellicht uitkomst. Inwoners van de stad krijgen de mogelijkheid tegen gunstige voorwaarden een lening voor duurzame maatregelen aan te vragen. Kijk voor meer mogelijkheden voor financiële ondersteuning en handige tips om uw woning te verduurzamen ook op de website van het energieloket Slim wonen met Energie. Besparen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

    Bespaar op uw kosten en spaar het milieu

    Wilt u ook besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het beschermen van het klimaat? Maak dan van uw dak een Zonnefabriek! Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Op locatie ontwerpen we de ideale opstelling voor uw dak, zodat u verzekerd bent van een optimaal rendement en maximale opbrengst. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Leeuwarden.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!