Zonnepanelen Leek: Duurzaam leven in het Westerkwartier

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Leek

Leek in het Westerkwartier is weliswaar rustig en groen, maar daarom niet minder vooruitstrevend als het gaat om meehelpen in de energietransitie. Leek wil in 2019 9% duurzame energie opwekken en met de inzet van zonnepanelen moet dat zeker lukken. Nu al heeft Leek meer zonnepanelen dan de omliggende gemeenten in het Westerkwartier, en er kunnen er zeker nog veel meer bij. De ruimte is er, de daken zijn er, en de Zonnefabriek staat te trappelen om mee te doen.

Altijd dicht in de buurt

Hoe zorgen we ervoor dat Leek mooi blijft en toch voldoende energie opwekt om zichzelf van stroom te voorzien? Met zonnepanelen natuurlijk! Veel inwoners van Leek, Tolbert en alle omliggende dorpen hebben zich dat al gerealiseerd en hebben zonnepanelen laten plaatsen. Doet u ook mee? De Zonnefabriek heeft al meerdere installaties in Leek en omgeving gebouwd. Met onze adviseur in Groningen en vaste installateurs in Drachten zijn we snel bij u in de buurt. En aangezien we alleen maar kiezen voor de beste producten bent u met zonnepanelen van de Zonnefabriek zeker van een langdurig hoge opbrengst.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Leek

Uw voorgangers uit Leek beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Piet van Holst

27-02-2018 om 11:29
Zevenhuizen

Keurig werk, door mensen.

8,0

J.G.Kluiter

24-01-2018 om 11:41
Tolbert

Een persoonlijke uitleg over hoe het systeem werkt is achterwege gebleven. Zou ik alsnog erg prettig vinden

7,7

02-06-2016 om 22:51
Leek

Goed en optimaal ontwerp van de installatie en indeling van de zonnepanelen. Alleen bij de installatie bleek het dak wat ongelijk, waardoor een paar panelen nu wat dieper liggen en niet alles mooi strak in één vlak. Overigens werkt het uitstekend en werd ook goede nazorg verleent.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Leek

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Leek

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Leek

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Leek

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Leek

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Leek

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Leek

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Leek

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies voor zonnepanelen in Leek

De gemeente Leek stelt soms duurzaamheidsleningen beschikbaar voor inwoners die met zonnepanelen Leek duurzamer willen maken. En ook het Nationale Energiebespaarfonds kan een bijdrage leveren. Maar ook zonder enige subsidie is het de moeite waard om in zonnepanelen te investeren , want het rendement op een installatie van zonnepanelen is stukken hoger dan de rente op uw bankrekening. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de Zonnefabriek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Om goed te bepalen wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, zowel wat betreft uw bijdrage aan een beter klimaat als voor uw portemonnee, kunt u bij de Zonnefabriek terecht. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Op onze site kunt u ook zelf eerst een globale berekening doen van uw jaarlijkse besparing. Of u kunt direct een gratis offerte aanvragen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Leek.

  Vraag adviesgesprek aan