Zonnepanelen in Landgraaf: de verenigde regio

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Landgraaf

Landgraaf maakt werk van verduurzaming. De gemeente heeft de afgelopen jaren aangetoond de lat hoog te leggen wanneer het aankomt op het klimaat en milieu. Het verduurzamen van de openbare verlichting, het uitvoeren van het Energie Bespaar Garantie-project en de enorme toename van zonnepanelen in Landgraaf zijn hier uitstekende voorbeelden van. Blijvend worden nieuwe, aansprekende projecten gestart, waarin verduurzaming gekoppeld wordt aan regionale werkgelegenheid, die bereikbaar zijn voor élke inwoner.

Zonnepanelen in of buiten project Parkstad

Een andere belangrijke, duurzame stap die de gemeente heeft gezet, is het aangaan van een samenwerking met de acht Parkstadgemeenten. Als stadsregio Parkstad Limburg is door de verschillende gemeenten het zonnepanelenproject Parkstad gestart. Inmiddels is deze collectieve inkoop van zonnepanelen in Landgraaf, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal uitgegroeid tot een enorm succes. Het is echter verstandig om buiten de groepsinkoop acties ook te kijken of andere bedrijven ook kwalitatief interessante(re) zonnepanelen kunnen leveren: De Zonnefabriek denkt graag met u mee.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Landgraaf

Uw voorgangers uit Landgraaf beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

F.J.Scheffers

13-12-2017 om 13:32
Landgraaf
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Landgraaf

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Landgraaf

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Landgraaf

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Landgraaf

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Landgraaf

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Landgraaf

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Landgraaf

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Landgraaf

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Landgraaf

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Landgraaf

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Landgraaf

Kiest u ervoor om onafhankelijk aan de slag te gaan met verduurzamen? Een verstandige keuze. Want ook dan kunt u rekenen op financiële ondersteuning voor besparende, duurzame maatregelen. Zo biedt onder meer het Nationaal Energiebespaarfonds subsidies voor diverse duurzame acties, zoals het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Landgraaf. Bent u benieuwd welke bijdrage u kunt leveren? Het Limburgs energieloket Bespaar Energie in Limburg helpt u graag verder.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  De aanschaf van een eigen zonne-systeem kent vele voordelen. En de kosten? Die vallen reuze mee. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u een steentje bijdragen aan een beter klimaat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor vrijblijvend en professioneel een advies op maat. Online berekent u bovendien direct uw jaarlijkse besparing en vraagt u eenvoudig en kosteloos een offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Landgraaf.

  Vraag adviesgesprek aan