Zonnepanelen in Landgraaf: de verenigde regio

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Landgraaf

Landgraaf maakt werk van verduurzaming. De gemeente heeft de afgelopen jaren aangetoond de lat hoog te leggen wanneer het aankomt op het klimaat en milieu. Het verduurzamen van de openbare verlichting, het uitvoeren van het Energie Bespaar Garantie-project en de enorme toename van zonnepanelen in Landgraaf zijn hier uitstekende voorbeelden van. Blijvend worden nieuwe, aansprekende projecten gestart, waarin verduurzaming gekoppeld wordt aan regionale werkgelegenheid, die bereikbaar zijn voor élke inwoner.

Zonnepanelen in of buiten project Parkstad

Een andere belangrijke, duurzame stap die de gemeente heeft gezet, is het aangaan van een samenwerking met de acht Parkstadgemeenten. Als stadsregio Parkstad Limburg is door de verschillende gemeenten het zonnepanelenproject Parkstad gestart. Inmiddels is deze collectieve inkoop van zonnepanelen in Landgraaf, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal uitgegroeid tot een enorm succes. Het is echter verstandig om buiten de groepsinkoop acties ook te kijken of andere bedrijven ook kwalitatief interessante(re) zonnepanelen kunnen leveren: De Zonnefabriek denkt graag met u mee.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Landgraaf

Uw voorgangers uit Landgraaf beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

F.J.Scheffers

13-12-2017 om 13:32
Landgraaf
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Landgraaf

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Landgraaf

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Landgraaf

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Landgraaf

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Landgraaf

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Landgraaf

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Landgraaf

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Landgraaf

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Landgraaf

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Landgraaf

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Landgraaf

Kiest u ervoor om onafhankelijk aan de slag te gaan met verduurzamen? Een verstandige keuze. Want ook dan kunt u rekenen op financiële ondersteuning voor besparende, duurzame maatregelen. Zo biedt onder meer het Nationaal Energiebespaarfonds subsidies voor diverse duurzame acties, zoals het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Landgraaf. Bent u benieuwd welke bijdrage u kunt leveren? Het Limburgs energieloket Bespaar Energie in Limburg helpt u graag verder.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  De aanschaf van een eigen zonne-systeem kent vele voordelen. En de kosten? Die vallen reuze mee. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u een steentje bijdragen aan een beter klimaat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor vrijblijvend en professioneel een advies op maat. Online berekent u bovendien direct uw jaarlijkse besparing en vraagt u eenvoudig en kosteloos een offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Landgraaf.

  Vraag adviesgesprek aan