Zonnepanelen in Landgraaf
  • Zonnepanelen in Landgraaf

Zonnepanelen in Landgraaf

Landgraaf maakt werk van verduurzaming. De gemeente heeft de afgelopen jaren aangetoond de lat hoog te leggen wanneer het aankomt op het klimaat en milieu. Het verduurzamen van de openbare verlichting, het uitvoeren van het Energie Bespaar Garantie-project en de enorme toename van zonnepanelen in Landgraaf zijn hier uitstekende voorbeelden van. Blijvend worden nieuwe, aansprekende projecten gestart, waarin verduurzaming gekoppeld wordt aan regionale werkgelegenheid, die bereikbaar zijn voor élke inwoner.

Zonnepanelen in of buiten project Parkstad

Een andere belangrijke, duurzame stap die de gemeente heeft gezet, is het aangaan van een samenwerking met de acht Parkstadgemeenten. Als stadsregio Parkstad Limburg is door de verschillende gemeenten het zonnepanelenproject Parkstad gestart. Inmiddels is deze collectieve inkoop van zonnepanelen in Landgraaf, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal uitgegroeid tot een enorm succes. Het is echter verstandig om buiten de groepsinkoop acties ook te kijken of andere bedrijven ook kwalitatief interessante(re) zonnepanelen kunnen leveren: Zonnefabriek denkt graag met u mee.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Landgraaf

Kiest u ervoor om onafhankelijk aan de slag te gaan met verduurzamen? Een verstandige keuze. Want ook dan kunt u rekenen op financiële ondersteuning voor besparende, duurzame maatregelen. Zo biedt onder meer het Nationaal Energiebespaarfonds subsidies voor diverse duurzame acties, zoals het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Landgraaf. Bent u benieuwd welke bijdrage u kunt leveren? Het Limburgs energieloket Bespaar Energie in Limburg helpt u graag verder.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    De aanschaf van een eigen zonne-systeem kent vele voordelen. En de kosten? Die vallen reuze mee. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u een steentje bijdragen aan een beter klimaat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor vrijblijvend en professioneel een advies op maat. Online berekent u bovendien direct uw jaarlijkse besparing en vraagt u eenvoudig en kosteloos een offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Landgraaf.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!