Zonnepanelen in Kerkrade
  • Zonnepanelen in Kerkrade

Zonnepanelen in Kerkrade

De gemeente Kerkrade is er veel aan gelegen inwoners duurzaamheid te laten begrijpen en omarmen. Onder de titel Duurzaam Kerkrade stelt de gemeente alles in het werk om duurzaamheid in de stad en regio te promoten. Wat houdt duurzaamheid in? Hoe kunt u in uw leven rekening houden met duurzaamheid? En waarom is zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen in Kerkrade een goed idee? Stuk voor stuk vragen waar de gemeente graag antwoord op geeft.

Een duurzaam provinciaal podium

Bij het stimuleren van duurzaamheid staat de gemeente niet alleen. Op initiatief van de provincie Limburg is de website Bespaarenergieinlimburg.nl gelanceerd. Dit podium geeft antwoord op alle vragen over energie besparen, verduurzaming en de verschillende mogelijkheden die gemeenten bieden om groen te wonen en werken. Op de website vindt u veel informatie over de duurzame ontwikkelingen in uw gemeente, bijvoorbeeld rond het onderwerp zonnepanelen in Kerkrade, en krijgt u handige tips om zelf te verduurzamen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Informatie over zonnepanelen in Kerkrade

Samen met de andere gemeenten in Parkstad Limburg neemt Kerkrade deel aan het Zonnepanelenproject Parkstad. Met behulp van dit project schaffen huiseigenaren die willen verduurzamen eenvoudig zonnepanelen in Kerkrade aan. Deelnemers sluiten een lening af bij de gemeente en worden compleet ontzorgt. De lening lost u over een periode van vijftien jaar maandelijks af. U begint direct met besparen. De maandelijkse aflossing van de lening is namelijk lager dan de besparing op uw maandelijkse energierekening.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Kerkrade.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!