Zonnepanelen in Katwijk: volle zonnekracht vooruit

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Katwijk

Door duurzaam te handelen en bewust om te gaan met grondstoffen en energie, nu en in de toekomst, draagt ook de gemeente Katwijk bij aan een beter klimaat. Daarbij wordt de gehele gemeenschap betrokken. Door duurzame ideeën te delen en duurzaam te denken en doen, werken inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente samen aan een groene, gezonde leefomgeving. De eerste stappen op weg naar een duurzaam bestaan zijn gezet. Steeds meer woningen worden goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen in Katwijk; het enthousiasme is groot, net als de wil. Op naar een krachtige, verantwoordelijke samenleving!

Duurzaam stimuleren, faciliteren en ondersteunen

Op het gebied van duurzaamheid krijgen woningeigenaren, maar ook sportclubs en ondernemers, alle steun die zij nodig hebben. Zo stellen de gemeente en het Rijk verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar, wordt uitgebreid informatie verstrekt over duurzaam bouwen en verbouwen en staat het opwekken van duurzame energie door windmolens en met zonnepanelen in Katwijk centraal binnen de duurzaamheidsplannen van de gemeente.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Katwijk

Uw voorgangers uit Katwijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,8

Remko Kalter

01-01-2019 om 20:25
Rijnsburg

Kundige, prettige en hard werkende medewerkers die alles veilig, naar wens en volgens planning hebben geïnstalleerd. Voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een offerte, is er een medewerker bij mij thuis geweest. Dat was belangrijk, gezien de enigszins complexe eigenschappen van mijn huis in relatie tot de installatie van zonnepanelen. Die medewerker kon al mijn vragen beantwoorden, ook na zijn bezoek. Enig minpunt is misschien dat op de dag van installatie mijn eetkamer stoelen een beetje vuil geworden zijn, doordat niet iedereen de handen goed genoeg gewassen had. Het bedrijf is niet echt goedkoop, maar daarvoor krijg je wel kwaliteit, zowel wat materialen als medewerkers betreft. En dat is ook wat waard.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Katwijk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Katwijk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Katwijk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Katwijk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Katwijk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Katwijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Katwijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Katwijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Katwijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Katwijk

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidsfonds voor zonnepanelen in Katwijk

Om woningeigenaren en ondernemers te stimuleren energiebesparende maatregelen te treffen, heeft de gemeente het Duurzaamheidsfonds in het leven geroepen. Via dit fonds kunt u bij de gemeente een lening (minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-) aanvragen om duurzaamheidsmaatregelen te bekostigen. De lening is bedoeld voor diverse energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van zonnepanelen in Katwijk. Het geleende bedrag betaalt u tegen een aantrekkelijk rentetarief terug over een periode van maximaal vijftien jaar.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd welke mogelijkheden het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Zonnefabriek. Eén van onze specialisten komt graag op locatie bij u langs om het optimale systeem voor uw dak te ontwerpen. Bereken online alvast eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Katwijk.

  Vraag adviesgesprek aan