Zonnepanelen in Katwijk
  • Zonnepanelen in Katwijk

Zonnepanelen in Katwijk

Door duurzaam te handelen en bewust om te gaan met grondstoffen en energie, nu en in de toekomst, draagt ook de gemeente Katwijk bij aan een beter klimaat. Daarbij wordt de gehele gemeenschap betrokken. Door duurzame ideeën te delen en duurzaam te denken en doen, werken inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente samen aan een groene, gezonde leefomgeving. De eerste stappen op weg naar een duurzaam bestaan zijn gezet. Steeds meer woningen worden goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen in Katwijk; het enthousiasme is groot, net als de wil. Op naar een krachtige, verantwoordelijke samenleving!

Duurzaam stimuleren, faciliteren en ondersteunen

Op het gebied van duurzaamheid krijgen woningeigenaren, maar ook sportclubs en ondernemers, alle steun die zij nodig hebben. Zo stellen de gemeente en het Rijk verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar, wordt uitgebreid informatie verstrekt over duurzaam bouwen en verbouwen en staat het opwekken van duurzame energie door windmolens en met zonnepanelen in Katwijk centraal binnen de duurzaamheidsplannen van de gemeente.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidsfonds voor zonnepanelen in Katwijk

Om woningeigenaren en ondernemers te stimuleren energiebesparende maatregelen te treffen, heeft de gemeente het Duurzaamheidsfonds in het leven geroepen. Via dit fonds kunt u bij de gemeente een lening (minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-) aanvragen om duurzaamheidsmaatregelen te bekostigen. De lening is bedoeld voor diverse energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van zonnepanelen in Katwijk. Het geleende bedrag betaalt u tegen een aantrekkelijk rentetarief terug over een periode van maximaal vijftien jaar.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd welke mogelijkheden het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Zonnefabriek. Eén van onze specialisten komt graag op locatie bij u langs om het optimale systeem voor uw dak te ontwerpen. Bereken online alvast eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Katwijk.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!