Zonnepanelen in Kampen
  • Zonnepanelen in Kampen

Zonnepanelen in Kampen

Duurzaamheid is een continu punt van aandacht binnen de gemeentegrenzen van Kampen. Zichtbaar en ‘onzichtbaar’ werkt de Hanzestad aan de IJssel aan een duurzame productie van goederen en voeding, energiebesparing en de overgang naar duurzame energie met behulp van windmolens en zonnepanelen in Kampen. Al deze maatregelen moeten tot gevolg hebben dat de gemeente in 2020 CO2-neutraal is.

Gemeente wil alle mogelijkheden benutten

Op vele daken in Kampen liggen inmiddels zonnepanelen, maar nog lang niet alle mogelijkheden worden benut. Een groot aantal daken van woningen en bedrijfspanden is uitermate geschikt voor het opwekken van zonne-energie. De gemeente stimuleert verdere ontwikkeling op verschillende manieren. Zo kunnen huiseigenaren vrijblijvend informatie over energiebesparing en duurzame opwekking inwinnen bij het energieloket. Daarnaast ondersteunt Verbeter&Bespaar Kampen u bij verduurzamen, het energiezuiniger maken van uw woning en het plaatsen van zonnepanelen in Kampen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Kampen

Huiseigenaren kunnen bij de gemeente Kampen een duurzaamheidslening aanvragen. Deze lening van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- lost u via een maandelijks bedrag af. Doordat de rente van de lening dusdanig laag is en u direct begint met besparen op energiekosten, houdt u vaak meteen geld over. Inwoners van Overijssel krijgen bovendien extra rentekorting op de aanschaf van zonnepanelen in Kampen dankzij een nieuwe investering van het provinciebestuur. Ook kunt u subsidie aanvragen via het Nationaal Energiebespaarfonds.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Kampen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!