Zonnepanelen in Roosendaal
  • Zonnepanelen in Roosendaal

Zonnepanelen in Roosendaal

Roosendaal gaat voor groen: De gemeente wil zoveel mogelijk energieneutraal zijn en kiest ervoor om nieuwe woonwijken zonder gasaansluitingen aan te leggen. Dat is een goed begin, maar om ervoor te zorgen dat Roosendaal echt een mooie groene toekomst heeft, moeten we ook de bestaande woningen en bedrijfsgebouwen van zoveel mogelijk zonnedaken voorzien.

Investeren in Duurzaamheid

Om daarbij te helpen, biedt de gemeente de stimuleringslening: een lening met een voordelige rente waarmee investeringen kunnen worden gedaan om uw woning duurzamer te maken. En waarom dan niet beginnen met een investering die altijd rendeert en met een product dat snel geplaatst kan worden en heel lang meegaat: Zonnepanelen! Doe mee om met zonnepanelen Roosendaal duurzamer en groener te maken!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Weten wat werkt

De Zonnefabriek heeft al veel tevreden klanten in Roosendaal en omgeving. Mensen kiezen voor een installatie van de Zonnefabriek omdat ze weten dat zonnepanelen er liggen voor de lange termijn: Het is dus zaak om te kiezen voor kwalitatief sterke producten die op een correcte en degelijke manier worden geïnstalleerd. Zonnefabriek is één van de oudste installateurs van zonnepanelen in Nederland: Wij weten wat werkt, èn wat blijft werken. En we komen graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat voor u de beste keuze is.

In de buurt

Met ons regiokantoor in Rijen zijn we snel bij u; maak daarom een afspraak voor een adviesgesprek. En wie weet kunt ook u binnenkort helpen om met zonnepanelen Roosendaal op het pad te zetten naar een duurzame toekomst.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Roosendaal.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!