Zonnepanelen in Roermond
  • Zonnepanelen in Roermond

Zonnepanelen in Roermond

Een stad waarin elke genomen stap waarde toevoegt aan de aarde voor mens en milieu. De gemeente Roermond streeft in 2030 naar een duurzame stad, met volop ruimte voor ontmoeting, verbinding en samenwerking. In de Duurzaamheidsvisie Roermond is vastgelegd hoe duurzaam ondernemen, bouwen, duurzame mobiliteit en een circulaire economie vanzelfsprekend moeten worden in de gemeente. De duurzame ontwikkeling gaat hand in hand met de natuur, met respect voor de historie en de draagkracht van de aarde als basis, onder meer via windenergie en zonnepanelen in Roermond.

Duurzaamheidsvisie: een mooie toekomst

De transitie naar een duurzamere samenleving is van groot belang. Niet alleen nu, maar ook voor toekomstige generaties. De gemeente werkt samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties aan het ‘goede, groene leven’. Van zuinig omgaan met schaarse grondstoffen, verduurzaming van bedrijventerreinen en openbare gebieden tot aandacht voor de circulaire economie en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Roermond. 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Informatie over zonnepanelen in Roermond

De gemeente Roermond heeft de nodige duurzame maatregelen getroffen en stimuleert ondernemers op hun beurt ook te kiezen voor een groene aanpak. Ook de daadkracht van inwoners is essentieel om de gestelde doelen te behalen. Daarom biedt de gemeente onafhankelijke, deskundige ondersteuning aan huiseigenaren bij het energiezuinig maken of verduurzamen van hun woning. Denkt u bijvoorbeeld na over het plaatsen van zonnepanelen in Roermond? Roermond bespaart Energie staat u graag bij. Informeer naar subsidiemogelijkheden of bekijk of uw dak geschikt is voor een zonne-systeem.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Roermond.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!