Zonnepanelen in Purmerend
  • Zonnepanelen in Purmerend

Zonnepanelen in Purmerend

Van een duurzaam warmtenet, talloze groene daken en windmolenparken tot uitgestrekte zonneweiden en zonnepanelen in Purmerend; als er één gemeente is waar duurzaamheid telt, is het Purmerend wel. De gemeente in Noord-Holland was de eerste in Nederland die bijna volledig overstapte op een duurzaam verwarmingsnet, maar daar bleef en blijft het niet bij. Een veelvoud aan succesvolle groene initiatieven volgden én volgen.

Opgewekt en boordevol energie

Samen werken aan duurzame projecten, voor een betere leefomgeving. Dat is de breedgedragen doelstelling van Opgewekt in Purmerend (OiP). De stichting, opgericht en ondersteund door de gemeente en onderdeel van het platform Duurzaam Purmerend, stimuleert duurzaamheid in de eigen omgeving. Door het organiseren van duurzaamheidsbeurzen, educatie en informatie, het realiseren van energiebesparing, het ondersteunen van lokale initiatieven en het toegankelijk maken van zonnepanelen in Purmerend door het oprichten van zonnecoöperaties.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Purmerend

Voor het treffen van energiebesparende of duurzame maatregelen, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. Zo kunt u als huiseigenaar in Purmerend subsidie aanvragen voor verbetering van de energieprestaties van uw woning of een verzoek voor een openbaar oplaadpunt voor uw elektrische auto indienen bij de gemeente. Ook het opwekken van duurzame energie wordt gestimuleerd. Een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend is in veel gevallen niet noodzakelijk. Ook kunt u in aanmerking komen voor een subsidie voor het zelf opwekken van groene energie.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Purmerend.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!