Zonnepanelen in Purmerend: een betere leefomgeving

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Purmerend

Van een duurzaam warmtenet, talloze groene daken en windmolenparken tot uitgestrekte zonneweiden en zonnepanelen in Purmerend; als er één gemeente is waar duurzaamheid telt, is het Purmerend wel. De gemeente in Noord-Holland was de eerste in Nederland die bijna volledig overstapte op een duurzaam verwarmingsnet, maar daar bleef en blijft het niet bij. Een veelvoud aan succesvolle groene initiatieven volgden én volgen.

Opgewekt en boordevol energie

Samen werken aan duurzame projecten, voor een betere leefomgeving. Dat is de breedgedragen doelstelling van Opgewekt in Purmerend (OiP). De stichting, opgericht en ondersteund door de gemeente en onderdeel van het platform Duurzaam Purmerend, stimuleert duurzaamheid in de eigen omgeving. Door het organiseren van duurzaamheidsbeurzen, educatie en informatie, het realiseren van energiebesparing, het ondersteunen van lokale initiatieven en het toegankelijk maken van zonnepanelen in Purmerend door het oprichten van zonnecoöperaties.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Purmerend

Uw voorgangers uit Purmerend beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

Guido

01-06-2016 om 11:00
Purmerend

De adviseur kwam eerst vrijblijvend thuis om te meten en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zeer welkom, want anderen kijken via satelliet en wilden dan minder panelen plaatsen en/of krijg je van anderen een offerte op basis van het aantal panelen dat je niet nodig hebt. De monteurs bleven net zolang doorwerken tot het werk klaar was. Ze signaleerden een kapotte dakpan en hebben deze zelfs vervangen. Naar aanleiding van een verstoring (na stroomuitval) ben ik telefonisch perfect geholpen! Al met al top advies en service gehad!

8,7

W.K.

04-01-2017 om 10:46
Purmerend
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Purmerend

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Purmerend

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Purmerend

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Purmerend

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Purmerend

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Purmerend

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Purmerend

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Purmerend

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Purmerend

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Purmerend

Voor het treffen van energiebesparende of duurzame maatregelen, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. Zo kunt u als huiseigenaar in Purmerend subsidie aanvragen voor verbetering van de energieprestaties van uw woning of een verzoek voor een openbaar oplaadpunt voor uw elektrische auto indienen bij de gemeente. Ook het opwekken van duurzame energie wordt gestimuleerd. Een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend is in veel gevallen niet noodzakelijk. Ook kunt u in aanmerking komen voor een subsidie voor het zelf opwekken van groene energie.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Purmerend.

  Vraag adviesgesprek aan