Zonnepanelen in Purmerend: een betere leefomgeving

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Purmerend

Van een duurzaam warmtenet, talloze groene daken en windmolenparken tot uitgestrekte zonneweiden en zonnepanelen in Purmerend; als er één gemeente is waar duurzaamheid telt, is het Purmerend wel. De gemeente in Noord-Holland was de eerste in Nederland die bijna volledig overstapte op een duurzaam verwarmingsnet, maar daar bleef en blijft het niet bij. Een veelvoud aan succesvolle groene initiatieven volgden én volgen.

Opgewekt en boordevol energie

Samen werken aan duurzame projecten, voor een betere leefomgeving. Dat is de breedgedragen doelstelling van Opgewekt in Purmerend (OiP). De stichting, opgericht en ondersteund door de gemeente en onderdeel van het platform Duurzaam Purmerend, stimuleert duurzaamheid in de eigen omgeving. Door het organiseren van duurzaamheidsbeurzen, educatie en informatie, het realiseren van energiebesparing, het ondersteunen van lokale initiatieven en het toegankelijk maken van zonnepanelen in Purmerend door het oprichten van zonnecoöperaties.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Purmerend

Uw voorgangers uit Purmerend beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

Guido

01-06-2016 om 11:00
Purmerend

De adviseur kwam eerst vrijblijvend thuis om te meten en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zeer welkom, want anderen kijken via satelliet en wilden dan minder panelen plaatsen en/of krijg je van anderen een offerte op basis van het aantal panelen dat je niet nodig hebt. De monteurs bleven net zolang doorwerken tot het werk klaar was. Ze signaleerden een kapotte dakpan en hebben deze zelfs vervangen. Naar aanleiding van een verstoring (na stroomuitval) ben ik telefonisch perfect geholpen! Al met al top advies en service gehad!

8,7

W.K.

04-01-2017 om 10:46
Purmerend
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Purmerend

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Purmerend

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Purmerend

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Purmerend

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Purmerend

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Purmerend

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Purmerend

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Purmerend

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Purmerend

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Purmerend

Voor het treffen van energiebesparende of duurzame maatregelen, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. Zo kunt u als huiseigenaar in Purmerend subsidie aanvragen voor verbetering van de energieprestaties van uw woning of een verzoek voor een openbaar oplaadpunt voor uw elektrische auto indienen bij de gemeente. Ook het opwekken van duurzame energie wordt gestimuleerd. Een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend is in veel gevallen niet noodzakelijk. Ook kunt u in aanmerking komen voor een subsidie voor het zelf opwekken van groene energie.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Purmerend.

  Vraag adviesgesprek aan