Zonnepanelen in Maastricht: ‘Mission Zero’

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Maastricht

Het leven in Maastricht is een feestje. De prachtige, gezellige binnenstad en de natuurrijke omgeving maken elk bezoek aan de hoofdstad van Limburg tot een daverend succes. En dat moet zo blijven, als het aan de gemeente ligt. De missie: een uitstekend leef-, werk- en verblijfsklimaat, nu en in de toekomst, in een klimaatneutrale gemeente. In 2030 moet de energieomslag in Maastricht voltooid zijn. Om deze doelstelling te behalen is minder verbruik van olie en gas en een toename van water-, wind- en zonne-energie via zonnepanelen in Maastricht noodzakelijk.

Vooruit denken

Het fonkelnieuwe energieakkoord, waarin alle duurzame doelstellingen van de gemeente zijn vastgelegd, heeft als werktitel ‘Mission Zero Maastricht’. Samen met grote en kleine partners werkt de gemeente aan diverse aanpassingen en initiatieven om de klimaatdoelstelling te behalen. Het beter afstellen van verwarmingsinstallaties, het isoleren van gemeentelijke gebouwen en woonhuizen, efficiënte straatverlichting, energiemanagement en het opwekken van duurzame energie via zonnepanelen in Maastricht, zijn de belangrijkste actiepunten.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Maastricht

Uw voorgangers uit Maastricht beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

RJM van Drongelen

05-03-2018 om 20:36
Maastricht

Als ik de recensies lees van jullie dan deel ik de mening van meerdere klanten van jullie. TOP ! duidelijke informatieverstrekking, duidelijke offerte, snelle service bijv. het beantwoorden van mailberichten en vragen. Maar zeker ook de klantvriendelijkheid van jullie mensen bij de Zonnefabriek maar zeker ook de ingehuurde krachten die de installatie aanbrengen. Ik zou jullie zeker aanbevelen !

8,4

Maria

26-07-2017 om 15:07
Maastricht

Ondanks een latere levertijd van de zonnepanelen is alles correct geplaatst.

9,3

Guill

05-04-2017 om 11:34
Maastricht

Alles is prima geregeld. Ook een foutje werd meteen hersteld.

9,0

Frank

26-05-2016 om 22:38
Maastricht

Het berekende rendement van de zonnepanelen was nog voorzichtig ingeschat: het is zelfs 15-20% beter dan voorzien. Ik kan de Zonnefabriek echt aanraden. Vaklui, goede site en plezierig in contact.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Maastricht

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Maastricht

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Maastricht

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Maastricht

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Maastricht

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Maastricht

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Maastricht

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Maastricht

Tientallen gemeentelijke gebouwen zijn inmiddels voorzien van een zonnedak. Ook zijn er plannen voor de aanleg van een zonneweide om op grote schaal duurzame energie op te wekken, waar inwoners van Maastricht in kunnen participeren. Bent u woningeigenaar en wilt u zelf een zonne-systeem aanschaffen? Het Nationaal Energiebespaarfonds steekt u de helpende hand toe. Door een energiebespaarlening af te sluiten (minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000) krijgt elke huiseigenaar de kans te investeren in een energiezuinige woning en zonnepanelen in Maastricht.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Maastricht.

  Vraag adviesgesprek aan