Zonnepanelen in Hoorn: een duurzame bestemming

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hoorn

De gemeente Hoorn wil een belangrijke bijdrage leveren om de wereldwijde opwarming van de aarde tegen te gaan. Om de doelstelling, een klimaatneutrale stad in 2040, te behalen heeft de gemeente zeven pijlers ontwikkeld: bewustwording en gedrag, energie, bouw, mobiliteit, afval, water en eigen beleid en beheer. Het duurzaamheidsprogramma van de historische stad, Puur Hoorn, zet de stad in beweging. Als één gemeenschap wordt gekozen voor recycling, duurzame mobiliteit, verduurzaming in de bouw, energie besparen en groene energie opwekken met zonnepanelen in Hoorn.

Puur Hoorn: energieke samenleving

De energie van Puur Hoorn verspreidt zich door de verschillende samenwerkingen met de energieke samenleving. De gemeente biedt het podium en de mogelijkheden, inwoners, ondernemers, instellingen, stichtingen en verenigingen nemen het initiatief. Ontdek hoe duurzaam u bent, maak kennis met lopende duurzame projecten en laat u volledig informeren over de aanschaf, plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen in Hoorn en draag ook bij aan de klimaatambitie van uw stad!

Vraag offerte aan

 

 

9,0

Zonnepanelen in Hoorn

Uw voorgangers uit Hoorn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,0. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Fred

15-09-2016 om 23:45
Hoorn

Informatie vooraf was duidelijk. Deskundigheid en klantvriendelijkheid staat overduidelijk voorop. ???????? Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de voorlichting. Vragen werden prompt en duidelijk op deskundige wijze beantwoord kan. De klant werd serieus genomen. Ik kan geen minpunten bedenken, dus allemaal tienen! Gefeliciteerd!

8,8

Pieter

26-06-2016 om 17:14
Hoorn

Prima bedrijf. Zeer tevreden over de totale dienstverlening. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden binnen mijn kennissenkring.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Hoorn

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Hoorn

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Hoorn

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Hoorn

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Hoorn

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hoorn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hoorn

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hoorn

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hoorn

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Hoorn

Bent u woningeigenaar en wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan kunt u via de gemeente een duurzaamheidslening aanvragen. Tegen een aantrekkelijk rentetarief leent u het bedrag dat nodig is voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vegetatiedak, het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn. Ook kunt u een lening aanvragen bij het landelijke Nationaal Energiebespaarfonds. Doordat het maandelijkse rentebedrag in veel gevallen lager is dan de opbrengst, begint u direct met besparen! Meer informatie? Stel uw vraag via het Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoorn.

  Vraag adviesgesprek aan