Zonnepanelen in Hoorn: een duurzame bestemming

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hoorn

De gemeente Hoorn wil een belangrijke bijdrage leveren om de wereldwijde opwarming van de aarde tegen te gaan. Om de doelstelling, een klimaatneutrale stad in 2040, te behalen heeft de gemeente zeven pijlers ontwikkeld: bewustwording en gedrag, energie, bouw, mobiliteit, afval, water en eigen beleid en beheer. Het duurzaamheidsprogramma van de historische stad, Puur Hoorn, zet de stad in beweging. Als één gemeenschap wordt gekozen voor recycling, duurzame mobiliteit, verduurzaming in de bouw, energie besparen en groene energie opwekken met zonnepanelen in Hoorn.

Puur Hoorn: energieke samenleving

De energie van Puur Hoorn verspreidt zich door de verschillende samenwerkingen met de energieke samenleving. De gemeente biedt het podium en de mogelijkheden, inwoners, ondernemers, instellingen, stichtingen en verenigingen nemen het initiatief. Ontdek hoe duurzaam u bent, maak kennis met lopende duurzame projecten en laat u volledig informeren over de aanschaf, plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen in Hoorn en draag ook bij aan de klimaatambitie van uw stad!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Hoorn

Uw voorgangers uit Hoorn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Fred

15-09-2016 om 23:45
Hoorn

Informatie vooraf was duidelijk. Deskundigheid en klantvriendelijkheid staat overduidelijk voorop. ???????? Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de voorlichting. Vragen werden prompt en duidelijk op deskundige wijze beantwoord kan. De klant werd serieus genomen. Ik kan geen minpunten bedenken, dus allemaal tienen! Gefeliciteerd!

8,8

Pieter

26-06-2016 om 17:14
Hoorn

Prima bedrijf. Zeer tevreden over de totale dienstverlening. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden binnen mijn kennissenkring.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hoorn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hoorn

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hoorn

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Hoorn

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Hoorn

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Hoorn

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Hoorn

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Hoorn

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hoorn

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Hoorn

Bent u woningeigenaar en wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan kunt u via de gemeente een duurzaamheidslening aanvragen. Tegen een aantrekkelijk rentetarief leent u het bedrag dat nodig is voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vegetatiedak, het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn. Ook kunt u een lening aanvragen bij het landelijke Nationaal Energiebespaarfonds. Doordat het maandelijkse rentebedrag in veel gevallen lager is dan de opbrengst, begint u direct met besparen! Meer informatie? Stel uw vraag via het Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoorn.

  Vraag adviesgesprek aan