Zonnepanelen in Hoorn
  • Zonnepanelen in Hoorn

Zonnepanelen in Hoorn

De gemeente Hoorn wil een belangrijke bijdrage leveren om de wereldwijde opwarming van de aarde tegen te gaan. Om de doelstelling, een klimaatneutrale stad in 2040, te behalen heeft de gemeente zeven pijlers ontwikkeld: bewustwording en gedrag, energie, bouw, mobiliteit, afval, water en eigen beleid en beheer. Het duurzaamheidsprogramma van de historische stad, Puur Hoorn, zet de stad in beweging. Als één gemeenschap wordt gekozen voor recycling, duurzame mobiliteit, verduurzaming in de bouw, energie besparen en groene energie opwekken met zonnepanelen in Hoorn.

Puur Hoorn: energieke samenleving

De energie van Puur Hoorn verspreidt zich door de verschillende samenwerkingen met de energieke samenleving. De gemeente biedt het podium en de mogelijkheden, inwoners, ondernemers, instellingen, stichtingen en verenigingen nemen het initiatief. Ontdek hoe duurzaam u bent, maak kennis met lopende duurzame projecten en laat u volledig informeren over de aanschaf, plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen in Hoorn en draag ook bij aan de klimaatambitie van uw stad!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Hoorn

Bent u woningeigenaar en wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan kunt u via de gemeente een duurzaamheidslening aanvragen. Tegen een aantrekkelijk rentetarief leent u het bedrag dat nodig is voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vegetatiedak, het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn. Ook kunt u een lening aanvragen bij het landelijke Nationaal Energiebespaarfonds. Doordat het maandelijkse rentebedrag in veel gevallen lager is dan de opbrengst, begint u direct met besparen! Meer informatie? Stel uw vraag via het Duurzaam Bouwloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoorn.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!