Zonnepanelen in Hoogeveen: duurzaam denken beloond

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen ademt duurzaamheid. Middels diverse initiatieven is de gemeente in Drenthe op weg naar een duurzame, groene toekomst. Zo kent Hoogeveen onder meer een Warmte Koude Opslag (WKO) waar het Werkplein en de Tamboer op zijn aangesloten, zijn gemeentelijke gebouwen voorzien van LED-verlichting en kiest de gemeente voor elektrisch rijden. Ook zijn op de daken van verschillende gemeentegebouwen zonnepanelen in Hoogeveen geplaatst, waarmee de gemeente flink bespaart op de eigen energierekening. Wilt u ook besparen? Dat kan!

Het Energieloket helpt u met besparen

Op het moment dat u uw woning wilt verbouwen, isoleren of nadenkt over het installeren van zonnepanelen in Hoogeveen, staat de gemeente u in raad en daad bij. Bij het Energieloket Hoogeveen is het onder meer mogelijk een gratis energiescan aan te vragen en kunt u informatie inwinnen over het verduurzamen van uw woning. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een zonne-systeem of wilt u weten wat Hoogeveen zelf aan duurzaamheid doet? Het Energieloket beantwoordt al uw vragen.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in Hoogeveen

Uw voorgangers uit Hoogeveen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,5

Harmen

28-06-2017 om 22:42
Hoogeveen

Prima gedaan. De installatie werkte direct en volgens verwachting. Een mooie set kwaliteitspanelen.

7,3

Wout

30-05-2016 om 21:38
HOLLANDSCHEVELD

Goed. opmerking ze zouden veilig het dak op maar dat viel me tegen. En ze zouden ons een keer terug bellen om de app van de wifi te installeren maar is tot op heden nog niet gebeurd.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hoogeveen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hoogeveen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hoogeveen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Hoogeveen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Hoogeveen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Hoogeveen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Hoogeveen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Hoogeveen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hoogeveen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Hoogeveen

Wilt u uw energiekosten verlagen of zelf duurzaam energie opwekken? De gemeente Hoogeveen biedt particuliere woningeigenaren de mogelijkheid een duurzaamheidslening af te sluiten. Deze lening is bedoeld om energiebesparende maatregelen aan uw woning te treffen, maar wordt ook verstrekt voor de aanschaf van zonnepanelen in Hoogeveen. U kunt een bedrag lenen van minimaal € 2500,- en maximaal € 20.000,- en profiteert van een aantrekkelijk rentetarief. Voor een duurzame ver- of nieuwbouw van uw woning, voor nóg meer wooncomfort.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoogeveen.

  Vraag adviesgesprek aan