Zonnepanelen in Hoogeveen
  • Zonnepanelen in Hoogeveen

Zonnepanelen in Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen ademt duurzaamheid. Middels diverse initiatieven is de gemeente in Drenthe op weg naar een duurzame, groene toekomst. Zo kent Hoogeveen onder meer een Warmte Koude Opslag (WKO) waar het Werkplein en de Tamboer op zijn aangesloten, zijn gemeentelijke gebouwen voorzien van LED-verlichting en kiest de gemeente voor elektrisch rijden. Ook zijn op de daken van verschillende gemeentegebouwen zonnepanelen in Hoogeveen geplaatst, waarmee de gemeente flink bespaart op de eigen energierekening. Wilt u ook besparen? Dat kan!

Het Energieloket helpt u met besparen

Op het moment dat u uw woning wilt verbouwen, isoleren of nadenkt over het installeren van zonnepanelen in Hoogeveen, staat de gemeente u in raad en daad bij. Bij het Energieloket Hoogeveen is het onder meer mogelijk een gratis energiescan aan te vragen en kunt u informatie inwinnen over het verduurzamen van uw woning. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een zonne-systeem of wilt u weten wat Hoogeveen zelf aan duurzaamheid doet? Het Energieloket beantwoordt al uw vragen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Hoogeveen

Wilt u uw energiekosten verlagen of zelf duurzaam energie opwekken? De gemeente Hoogeveen biedt particuliere woningeigenaren de mogelijkheid een duurzaamheidslening af te sluiten. Deze lening is bedoeld om energiebesparende maatregelen aan uw woning te treffen, maar wordt ook verstrekt voor de aanschaf van zonnepanelen in Hoogeveen. U kunt een bedrag lenen van minimaal € 2500,- en maximaal € 20.000,- en profiteert van een aantrekkelijk rentetarief. Voor een duurzame ver- of nieuwbouw van uw woning, voor nóg meer wooncomfort.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoogeveen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!