Zonnepanelen in Hoogeveen: duurzaam denken beloond

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen ademt duurzaamheid. Middels diverse initiatieven is de gemeente in Drenthe op weg naar een duurzame, groene toekomst. Zo kent Hoogeveen onder meer een Warmte Koude Opslag (WKO) waar het Werkplein en de Tamboer op zijn aangesloten, zijn gemeentelijke gebouwen voorzien van LED-verlichting en kiest de gemeente voor elektrisch rijden. Ook zijn op de daken van verschillende gemeentegebouwen zonnepanelen in Hoogeveen geplaatst, waarmee de gemeente flink bespaart op de eigen energierekening. Wilt u ook besparen? Dat kan!

Het Energieloket helpt u met besparen

Op het moment dat u uw woning wilt verbouwen, isoleren of nadenkt over het installeren van zonnepanelen in Hoogeveen, staat de gemeente u in raad en daad bij. Bij het Energieloket Hoogeveen is het onder meer mogelijk een gratis energiescan aan te vragen en kunt u informatie inwinnen over het verduurzamen van uw woning. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een zonne-systeem of wilt u weten wat Hoogeveen zelf aan duurzaamheid doet? Het Energieloket beantwoordt al uw vragen.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Hoogeveen

Uw voorgangers uit Hoogeveen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,5

Harmen

28-06-2017 om 22:42
Hoogeveen

Prima gedaan. De installatie werkte direct en volgens verwachting. Een mooie set kwaliteitspanelen.

7,3

Wout

30-05-2016 om 21:38
HOLLANDSCHEVELD

Goed. opmerking ze zouden veilig het dak op maar dat viel me tegen. En ze zouden ons een keer terug bellen om de app van de wifi te installeren maar is tot op heden nog niet gebeurd.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Hoogeveen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Hoogeveen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Hoogeveen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Hoogeveen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Hoogeveen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hoogeveen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hoogeveen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hoogeveen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hoogeveen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Hoogeveen

Wilt u uw energiekosten verlagen of zelf duurzaam energie opwekken? De gemeente Hoogeveen biedt particuliere woningeigenaren de mogelijkheid een duurzaamheidslening af te sluiten. Deze lening is bedoeld om energiebesparende maatregelen aan uw woning te treffen, maar wordt ook verstrekt voor de aanschaf van zonnepanelen in Hoogeveen. U kunt een bedrag lenen van minimaal € 2500,- en maximaal € 20.000,- en profiteert van een aantrekkelijk rentetarief. Voor een duurzame ver- of nieuwbouw van uw woning, voor nóg meer wooncomfort.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hoogeveen.

  Vraag adviesgesprek aan