Zonnepanelen in Heerhugowaard
  • Zonnepanelen in Heerhugowaard

Zonnepanelen in Heerhugowaard

Op het gebied van zonne-energie, is de gemeente Heerhugowaard haar tijd ver vooruit. Eén van de meest mooie én energiezuinige wijken van de Noord-Hollandse gemeente heet toepasselijk ‘Stad van de Zon’; één van de eerste klimaatneutrale woonwijken ter wereld. Het toepassen van zonnepanelen in Heerhugowaard is één van de maatregelen die bijdraagt aan de realisatie van de C02-emissieneutrale wijk, die van Amerika tot China bekend is.

Een soepele energieverandering

Als land staat Nederland voor een grote energieverandering. Door slim en duurzaam om te gaan met energie, wordt gewerkt aan een klimaatneutrale samenleving. De gemeente Heerhugowaard heeft de ambitie om deze doelstelling in 2030 te bereiken. Om kansen op energie besparen of op te wekken volop te benutten, biedt de gemeente veel ondersteuning. Bijvoorbeeld door de samenwerking met Duurzaam Bouwloket en het Team Duurzaamheid van de gemeente, dat bewoners en ondernemers in raad en daad bijstaat. Daarnaast creëert zij bewustwording met NME Heerhugowaard, brengt het verschillende regionale energienetten samen en geeft zij informatie over subsidies en leningen voor zonnepanelen in Heerhugowaard.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Financiële hulp voor zonnepanelen in Heerhugowaard

Voor het bevorderen van duurzaamheid en het treffen van energiebesparende maatregelen, zijn er diverse landelijke subsidiemogelijkheden. Zowel u als woningeigenaar, als VvE’s en ondernemers kunnen voor diverse energiebesparende maatregelen en producten een subsidie aanvragen. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Heerhugowaard is het mogelijk een aantrekkelijke lening af te sluiten. Zo kunt u onder meer terecht bij het Nationaal Energiebespaarfonds.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heerhugowaard.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!