Zonnepanelen in Heerhugowaard: stad van de zon

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Heerhugowaard

Op het gebied van zonne-energie, is de gemeente Heerhugowaard haar tijd ver vooruit. Eén van de meest mooie én energiezuinige wijken van de Noord-Hollandse gemeente heet toepasselijk ‘Stad van de Zon’; één van de eerste klimaatneutrale woonwijken ter wereld. Het toepassen van zonnepanelen in Heerhugowaard is één van de maatregelen die bijdraagt aan de realisatie van de C02-emissieneutrale wijk, die van Amerika tot China bekend is.

Een soepele energieverandering

Als land staat Nederland voor een grote energieverandering. Door slim en duurzaam om te gaan met energie, wordt gewerkt aan een klimaatneutrale samenleving. De gemeente Heerhugowaard heeft de ambitie om deze doelstelling in 2030 te bereiken. Om kansen op energie besparen of op te wekken volop te benutten, biedt de gemeente veel ondersteuning. Bijvoorbeeld door de samenwerking met Duurzaam Bouwloket en het Team Duurzaamheid van de gemeente, dat bewoners en ondernemers in raad en daad bijstaat. Daarnaast creëert zij bewustwording met NME Heerhugowaard, brengt het verschillende regionale energienetten samen en geeft zij informatie over subsidies en leningen voor zonnepanelen in Heerhugowaard.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Heerhugowaard

Uw voorgangers uit Heerhugowaard beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,3

Michel de Haan

13-11-2018 om 19:37
Heerhugowaard

Uit het grote aanbod van Zonnepaneel installateurs uitgekomen op de Zonnefabriek (dankzij alle positieve reviews). De afspraak voor de adviseur was snel gemaakt. Tijdens het gesprek met de adviseur is alles ter sprake gekomen, waarbij de adviseur uit zichzelf met oplossingen kwam voor eventuele problemen. Het verhaal was in mijn ogen juist en compleet. De offerte was hierna ook snel in de email en zag er verzorgd, duidelijk en compleet uit. De gegeven afspraakdatum waarop de zonnepanelen geplaatst zouden worden is ook keurig gehaald! De panelen zijn netjes op het dak gelegd en ook het binnenwerk met aansluiting van de PV-verdeler en de omvormer ziet er zeer netjes uit. De installateurs werkten zeer netjes en ook alle troep was meegenomen. De zonnepanelen kunnen nu hun werk doen ... alleen wachten totdat er zon is ... maar dat is iets het enige waar de Zonnefabriek geen invloed op heeft :-) Kortom, op de iets lange levertijd na is alles bij de Zonnefabriek in prima handen. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Ik ben in ieder geval tevreden en kan iedereen de Zonnefabriek aanbevelen.

8,0

Frans

04-07-2017 om 11:44
Heerhugowaard

Prima installatie en begeleiding. Alleen tijd tussen opdracht en installatie viel tegen.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Heerhugowaard

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Heerhugowaard

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Heerhugowaard

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Heerhugowaard

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Heerhugowaard

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Heerhugowaard

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Heerhugowaard

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Heerhugowaard

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Heerhugowaard

Een offerte aanvragen

 

 

Financiële hulp voor zonnepanelen in Heerhugowaard

Voor het bevorderen van duurzaamheid en het treffen van energiebesparende maatregelen, zijn er diverse landelijke subsidiemogelijkheden. Zowel u als woningeigenaar, als VvE’s en ondernemers kunnen voor diverse energiebesparende maatregelen en producten een subsidie aanvragen. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Heerhugowaard is het mogelijk een aantrekkelijke lening af te sluiten. Zo kunt u onder meer terecht bij het Nationaal Energiebespaarfonds.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heerhugowaard.

  Vraag adviesgesprek aan