Zonnepanelen in Dronten
  • Zonnepanelen in Dronten

Zonnepanelen in Dronten

Duurzaamheid is in de gemeente Dronten al jaren een belangrijk punt van aandacht. Deze inzet ziet de gemeente beloond met de titels Millennium- en Fairtrade-gemeente. Dit houdt onder meer in dat Dronten én haar inwoners duurzaamheid als een groot goed beschouwen. Om huiseigenaren te stimuleren energiebesparende of energieopwekkende maatregelen te treffen, biedt de gemeente een duurzaamheidslening aan. Deze lening kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het plaatsen van zonnepanelen in Dronten.

De duurzame bijdrage van Dronten

Het succes van de duurzame koers is groot. De duurzaamheidsleningen vinden gretig aftrek in de gemeente. Inmiddels maken veel inwoners van Dronten gebruik van de regeling. Terwijl het aantal zonnepanelen in Dronten gestaag groeit, heeft de gemeente ook alle deuren geopend voor de komst van windmolenparken. Samen met omliggende gemeenten en de provincie Flevoland wordt alles in het werk gesteld om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Voor een Duurzaam Dronten, nu en in de toekomst.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Dronten

Nu gemeentelijke gebouwen veelal energie-efficiënt zijn, stimuleert Dronten woningeigenaren dezelfde stappen te ondernemen. Naast het beperken van de energievraag, bijvoorbeeld door het isoleren van woningen, is het benutten van duurzame energiebronnen een belangrijk actiepunt. Op de gemeentelijke website is meer informatie te vinden over de mogelijkheid tot het aanvragen van subsidie en leest u tips voor het energiezuiniger maken van uw woning. Bent u te laat voor het aanvragen van een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Dronten? Dan kunt u mogelijk terecht bij het Nationaal Energiebespaarfonds.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Dronten.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!