Zonnepanelen in Delft
  • Zonnepanelen in Delft

Zonnepanelen in Delft

Klimaatverandering is wereldwijd een punt van zorg. Om de gevolgen van deze wereldproblematiek te beperken, is een lokale aanpak van groot belang. De gemeente Delft werkt aan de toekomst. Aan een aangename, duurzame wereld: lokaal, regionaal en landelijk. Alle inwoners van de gemeente worden uitgedaagd: Delft wordt groen, wat kun jij doen? Kies voor hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen in Delft, en draag bij aan het doel: een energieneutrale stad in 2050!

‘Delft wordt Groen’

Om de ambitieuze doelstelling te behalen, zet de gemeente inwoners, organisaties en bedrijven aan tot samenwerking. Via de campagne ‘Delft wordt Groen’ nemen alle betrokken partijen het voortouw en moedigen zij de gemeenschap aan zuinig te zijn met energie, worden geboekte resultaten gedeeld en komt u als woningeigenaar alles te weten over ‘energie-efficiënt’ bouwen in een klimaatbestendige stad. Ontdek welke maatregelen u zelf kunt nemen, lees alles over de voordelen van zonnepanelen in Delft, doe groen en doe mee!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Delft: de zon is van iedereen

Delft is zuinig op haar historische centrum en beschermd stadsgezicht. Maar om alle woningeigenaren de kans te bieden zelf duurzame energie op te wekken, biedt zij ook bewoners van de binnenstad de mogelijkheid zonnepanelen in Delft te plaatsen. Voldoet u aan de sneltoetscriteria? Dan heeft u geen vergunning nodig. Voor het nemen van energiebesparende maatregelen, stelt de gemeente een lening beschikbaar. Deze lening, tegen een lage rente, vraagt u eenvoudig aan via het Energiebesparingsfonds. Voor vragen of meer informatie kunt u ook terecht bij WoonWijzerWinkel.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Delft.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!