Zonnepanelen in de Ronde Venen
  • Zonnepanelen in de Ronde Venen

Zonnepanelen in de Ronde Venen

De Ronde Venen heeft een ambitie: een klimaatneutrale gemeente in 2040 zijn. En aan die doelstelling wordt hard gewerkt. Inmiddels is al een groot aandeel van de energie die verbruikt wordt in de Ronde Venen, afkomstig van groene bronnen zoals zonnepanelen. Zonnefabriek heeft al een groot aantal zonnepanelen installaties in de Ronde Venen mogen bouwen, en we hopen dat er nog vele zullen volgen!

Spoorboekje naar een klimaatneutrale gemeente in 2040

Dat de gemeente serieus bezig is met duurzaamheid, blijkt onder andere uit het spoorboekje naar een klimaatneutrale gemeente in 2040: Alle manieren om duurzaamheid te bevorderen, worden hierin besproken. Niet alleen zonnepanelen, maar ook warmtepompen en elektrische auto's komen aan bod, om maar wat te noemen. Zonnefabriek heeft een groot aanbestedingsproject gewonnen in de Ronde Venen, waardoor we tientallen woningen van gedegen en betrouwbare zonnepanelen hebben kunnen voorzien. Met deze zonnepanelen helpen we de Ronde Venen op weg naar de klimaatdoelen. Lees recensies van de vele mensen die kozen voor zonnepanelen van Zonnefabriek in de Ronde Venen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Informatie over zonnepanelen in de Ronde Venen

De gemeente verwijst naar het Regionaal Energieloket voor meer informatie over energiebesparende maatregelen, en over gezamenlijke inkoop acties. Maar ook zonder enige subsidie of gezamenlijke inkoop is het in de Ronde Venen de moeite waard om in zonnepanelen te investeren, want met de krachtige zonnepanelen van Zonnefabriek is het rendement op een installatie van zonnepanelen stukken hoger dan de rente op uw bankrekening. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de Zonnefabriek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Maak van uw dak een Zonnefabriek

Om goed te bepalen wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, zowel wat betreft uw bijdrage aan een beter klimaat als voor uw portemonnee, kunt u bij de Zonnefabriek terecht. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Op onze site kunt u ook zelf eerst een globale berekening doen van uw jaarlijkse besparing. Of u kunt direct een gratis offerte aanvragen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in de Ronde Venen.

Zonnepanelen bij u in de buurt

Bekijk onze klanten in uw regio!