Zonnepanelen Barneveld: Slim inzetten op zonnestroom

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Barneveld

Aan de rand van de Veluwe is het mooi wonen, en dat moet zo blijven! Zorg er daarom, samen met de Zonnefabriek voor dat we met zoveel mogelijk zonnepanelen Barneveld nog mooier en groener maken! Zonnefabriek heeft al veel zonnepanelen systemen geplaatst, zowel in Barneveld als Voorthuizen, en wat ons betreft wordt dat alleen maar méér. Want allen op die manier kan Barneveld haar groene ambities waarmaken.

Duurzaamheidsleningen

In 2050 moet Barneveld energieneutraal zijn. De gemeente probeert op allerlei manieren de inwoners aan te moedigen om mee te helpen: Bijvoorbeeld door het verstrekken van informatie via het energieloket, of door het aanbieden van duurzaamheidsleningen. Een uitstekend idee, vinden wij: Want als iedereen meehelpt, kan Barneveld het goede voorbeeld geven. Doe daarom ook mee en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Barneveld

Uw voorgangers uit Barneveld beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

Arie

13-06-2016 om 18:24
Barneveld

Goede ervaringen opgedaan, zowel in het traject voorafgaande aan de installatie als in het traject van de nazorg

8,3

Wouter

15-02-2017 om 20:15
Achterveld
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Barneveld

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Barneveld

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Barneveld

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Barneveld

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Barneveld

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Barneveld

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Barneveld

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Barneveld

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Barneveld

Een offerte aanvragen

 

 

Geld sparen

Zonnepanelen zijn niet alleen maar goed voor het milieu, ze sparen u ook nog eens geld uit. Tenminste: Als u kiest voor producten die lang meegaan, voor een degelijke installatie en voor een betrouwbare dienst na verkoop. Alle drie zaken die de Zonnefabriek hoog in het vaandel heeft staan. Wij plaatsen al sinds 2009 zonnepanelen in heel Nederland en zijn daarmee één van de oudste installateurs van het land. Door die ervaring weten we wat de beste producten zijn, en kunnen we u een goed onderbouwd en eerlijk advies geven.

Ondernemers

Ook voor ondernemers zijn zonnepanelen een interessante investering. De adviseurs van de Zonnefabriek informeren u graag over de mogelijkheden. Want samen met de Zonnefabriek kunnen we ervoor zorgen dat met zonnepanelen Barneveld een nóg beter plek om te wonen wordt.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Barneveld.

  Vraag adviesgesprek aan