Zonnepanelen in Barendrecht
  • Zonnepanelen in Barendrecht

Zonnepanelen in Barendrecht

De gemeente Barendrecht wil in 2030 een klimaatneutrale gemeente zijn. Inwoners worden dan ook gestimuleerd hun woning te verduurzamen, zodat deze ambitie werkelijkheid wordt. Om huiseigenaren, ondernemers en maatschappelijke partners zo goed mogelijk te begeleiden en te motiveren, steekt de gemeente veel energie in de verduurzaming van woningen. Het plaatsen van zonnepanelen in Barendrecht is inmiddels aan de orde van de dag, maar wist u dat er meer mogelijkheden zijn om te verduurzamen? De gemeente adviseert u graag!

Duurzaamheidskring: samen sterk!

De wens van een ‘groene’ gemeente wordt breed gedragen. Om alle geledingen van de samenleving met elkaar in gesprek te laten gaan, is de Duurzaamheidskring Barendrecht gevormd. Binnen het netwerk staat samenwerken centraal. Van elkaar leren en inspireren, om Barendrecht sociaal en economisch duurzamer te maken. Via de nieuwsbrief Duurzaam Energiebeleid worden inwoners op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en duurzaam energie opwekken via zonnepanelen in Barendrecht.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Barendrecht

Veel huiseigenaren zien de energiekosten stijgen. Investeren in zonnepanelen is een slimme manier om kosten te besparen. Een zonne-systeem is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Voor het plaatsen van zonnepanelen in Barendrecht kunt u een duurzaamheidslening aanvragen (min. € 2500,- en max. € 15.000,-). Is de gemeentelijke regeling verlopen? Neem dan een kijkje op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds en ontdek of u een lening kunt aanvragen via het landelijke initiatief.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Barendrecht.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!