Zonnepanelen in IJsselstein
  • Zonnepanelen in IJsselstein

Zonnepanelen in IJsselstein

IJsselstein staat bepaald niet afwachtend te bekijken wat er met het klimaat gebeurt: De inwoners en de gemeente weten maar al te goed dat echte verandering bij jezelf begint. Daarom heeft IJsselstein zich ten doel gesteld om tegen 2050 helemaal klimaatneutraal te worden. Een mooi doel wat ons betreft, en zeker realistisch. Hoe komen we daar? Nou, door - naast energie te besparen en woningen te isoleren - zelf enige op te wekken met behulp van schone, stille zonnepanelen. Zonnefabriek doet hier uiteraard graag aan mee!

Zonnepanelen IJsselstein: Uw eigen betrouwbare bron van energie

Veel inwoners van IJsselstein weten het al: Een investering in zonnepanelen maakt van uw dak een stroombron, waarmee u uw woning of bedrijf zonder moeite van groene stroom kunt voorzien. Met de prijzen van nu en de bewezen lange levensduur van de huidige producten, is uw investering niet alleen zó terugverdiend, maar boekt er ook nog eens een flinke winst op. En dat zonder dat u er verder omkijken naar heeft! Zonnefabriek gaat er prat op dat onze producten langdurig zonder problemen blijven functioneren, en dat onze installaties dankzij de aandacht voor een correcte afwerking, hoogst zelden onderhoud nodig hebben. En mocht dat wel het geval zijn, dan is ons Service Team snel ter plaatse om de problemen onder garantie op te lossen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

De gemeente IJsselstein roept u op!

De gemeente IJsselstein spoort haar inwoners graag aan om mee te gaan op de tocht naar duurzaamheid. Op de website van de gemeente vindt u adviezen en tips. En als u op zoek bent naar subsidies voor energiebesparing, kunt u ook bij de energiesubsidiewijzer van de rijksoverheid terecht. Maar ook zonder een cent subsidie is een investering in zonnepanelen er één die de moeite waard is, want het rendement is uitstekend! De Zonnefabriek biedt de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld aan, waardoor u uit een beperkt dakoppervlak de maximale opbrengst kunnen halen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    IJsselstein wordt duurzaam, daar is geen twijfel over mogelijk. En hoe eerder we dat voor elkaar krijgen, des te beter. Wacht daarom niet langer en vraag eenvoudig een vrijblijvend advies op maat aan, waarbij één van onze goed getrainde adviseurs uw persoonlijke situatie bekijkt zodat we met een perfect toegesneden aanbod kunnen komen. Of neem eerst de tijd om op de website uw te verwachten jaarlijkse besparing uit te rekenen.  Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte  aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in IJsselstein.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!