Zonnepanelen IJsselstein: Niet afwachten, maar doen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen IJsselstein

IJsselstein staat bepaald niet afwachtend te bekijken wat er met het klimaat gebeurt: De inwoners en de gemeente weten maar al te goed dat echte verandering bij jezelf begint. Daarom heeft IJsselstein zich ten doel gesteld om tegen 2050 helemaal klimaatneutraal te worden. Een mooi doel wat ons betreft, en zeker realistisch. Hoe komen we daar? Nou, door - naast energie te besparen en woningen te isoleren - zelf enige op te wekken met behulp van schone, stille zonnepanelen. Zonnefabriek doet hier uiteraard graag aan mee!

Zonnepanelen IJsselstein: Uw eigen betrouwbare bron van energie

Veel inwoners van IJsselstein weten het al: Een investering in zonnepanelen maakt van uw dak een stroombron, waarmee u uw woning of bedrijf zonder moeite van groene stroom kunt voorzien. Met de prijzen van nu en de bewezen lange levensduur van de huidige producten, is uw investering niet alleen zó terugverdiend, maar boekt er ook nog eens een flinke winst op. En dat zonder dat u er verder omkijken naar heeft! Zonnefabriek gaat er prat op dat onze producten langdurig zonder problemen blijven functioneren, en dat onze installaties dankzij de aandacht voor een correcte afwerking, hoogst zelden onderhoud nodig hebben. En mocht dat wel het geval zijn, dan is ons Service Team snel ter plaatse om de problemen onder garantie op te lossen.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in IJsselstein

Uw voorgangers uit IJsselstein beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,2

Wilco

23-05-2016 om 15:54
IJSSELSTEIN
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
IJsselstein

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
IJsselstein

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
IJsselstein

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
IJsselstein

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
IJsselstein

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
IJsselstein

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
IJsselstein

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
IJsselstein

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
IJsselstein

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in IJsselstein

Een offerte aanvragen

 

 

De gemeente IJsselstein roept u op!

De gemeente IJsselstein spoort haar inwoners graag aan om mee te gaan op de tocht naar duurzaamheid. Op de website van de gemeente vindt u adviezen en tips. En als u op zoek bent naar subsidies voor energiebesparing, kunt u ook bij de energiesubsidiewijzer van de rijksoverheid terecht. Maar ook zonder een cent subsidie is een investering in zonnepanelen er één die de moeite waard is, want het rendement is uitstekend! De Zonnefabriek biedt de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld aan, waardoor u uit een beperkt dakoppervlak de maximale opbrengst kunnen halen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  IJsselstein wordt duurzaam, daar is geen twijfel over mogelijk. En hoe eerder we dat voor elkaar krijgen, des te beter. Wacht daarom niet langer en vraag eenvoudig een vrijblijvend advies op maat aan, waarbij één van onze goed getrainde adviseurs uw persoonlijke situatie bekijkt zodat we met een perfect toegesneden aanbod kunnen komen. Of neem eerst de tijd om op de website uw te verwachten jaarlijkse besparing uit te rekenen.  Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in IJsselstein.

  Vraag adviesgesprek aan