Zonnepanelen in Houten: groene succesformule

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Houten

De gemeente Houten scoort regionaal uitstekend op het gebied van duurzaamheid. De goede, groene score is het resultaat van een doeltreffende aanpak. Omdat duurzaamheid een breed onderwerp is, is het duurzaamheidsprogramma van de gemeente verdeeld over vier thema’s: energie, groen- & klimaat-proof, kringlopen en duurzame mobiliteit. Voor elk thema zijn doelen gesteld, die de gemeente samen met inwoners en ondernemers wil behalen. Ook ontdekt u in het plan hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt. Helpt u mee met het behalen van de duurzaamheidsdoelen door bijvoorbeeld voor zonnepanelen in Houten te kiezen?

Kennisdeling, begeleiding en ondersteuning

Verduurzamen begint met initiatief nemen. De gemeente denkt graag met u mee. Schakel het duurzaamheidsteam in om de mogelijkheden van uw duurzaamheidsplan in kaart te brengen of in contact te komen met andere regionale initiatiefnemers. Heeft u, samen met buurtbewoners of mede-ondernemers, een duurzaam initiatief? Het Duurzaamheidsfonds Houten ondersteunt lokale initiatieven om de gemeente zo duurzaam mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het collectief inkopen van groene stroom via windenergie, zonnevelden en zonnepanelen in Houten.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Houten

Uw voorgangers uit Houten beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,5

F van de Kerk

04-02-2019 om 13:00
Houten

Zeer deskundig advies op maat. Correcte uitvoering in 1 dag. Alleen de veiligheid op het dak kan af en toe beter (medewerkers die niet aangelijnd werken terwijl er nb sneeuw ligt...)

10,0

Wout

07-07-2017 om 12:18
Houten

Als je gaat voor de beste kwaliteit, niet perse voor cowboy prijzen krijg je alsnog een scherpe prijs en vakmensen die je installatie goed verzorgen. Ook de aftercare is super

8,0

Joost

05-04-2017 om 12:09
Houten

Goede verkoop en duidelijke informatie. Opgeleverd volgens afgesproken wijze van opleveren. Helaas problemen met de planning waardoor de installatie dat werd verschoven en we er zelf achteraan moesten. Ook de oplevering van ordentelijke papieren waaruit de geïnstalleerde componenten en garantie regelingen blijken laat nog op zich wachten. Ook hier moeten we zelf achteraan en dit geeft de indruk dat verkopen belangrijker is dan klant tevredenheid of klant nazorg.

8,3

Peter

27-05-2016 om 13:14
Heemstede

Onder regie mocht ik het zelf plaatsen, erg fijn.

9,0

Van Akkeren

05-06-2018 om 17:38
Heemstede
9,7

Helmoed

05-04-2017 om 19:41
Houten
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Houten

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Houten

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Houten

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Houten

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Houten

Een offerte aanvragen

 

 

Aantrekkelijke lening voor zonnepanelen in Houten

Om elke woningbezitter de mogelijkheid te bieden zelf aan de slag te gaan met groene energie, zijn verschillende subsidies beschikbaar. Het Regionaal Energieloket heeft een overzicht samengesteld van de beschikbare regionale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden voor verduurzaming. Dankzij de aantrekkelijke financiële regelingen wordt de aanschaf van zonnepanelen in Houten een haalbare kaart voor elke woningeigenaar. Ook kunt u met al uw duurzaamheidsvragen terecht bij het energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u de kracht van de zon benutten om uw woning te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen op uw energierekening? Vrijwel elk dak is geschikt voor een zonne-systeem. Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van de specialisten van Zonnefabriek, voor een passend ontwerp en het optimale zonne-systeem voor uw woning. Nieuwsgierig? Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing Overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Houten.

  Vraag adviesgesprek aan