Zonnepanelen in Houten
  • Zonnepanelen in Houten

Zonnepanelen in Houten

De gemeente Houten scoort regionaal uitstekend op het gebied van duurzaamheid. De goede, groene score is het resultaat van een doeltreffende aanpak. Omdat duurzaamheid een breed onderwerp is, is het duurzaamheidsprogramma van de gemeente verdeeld over vier thema’s: energie, groen- & klimaat-proof, kringlopen en duurzame mobiliteit. Voor elk thema zijn doelen gesteld, die de gemeente samen met inwoners en ondernemers wil behalen. Ook ontdekt u in het plan hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt. Helpt u mee met het behalen van de duurzaamheidsdoelen door bijvoorbeeld voor zonnepanelen in Houten te kiezen?

Kennisdeling, begeleiding en ondersteuning

Verduurzamen begint met initiatief nemen. De gemeente denkt graag met u mee. Schakel het duurzaamheidsteam in om de mogelijkheden van uw duurzaamheidsplan in kaart te brengen of in contact te komen met andere regionale initiatiefnemers. Heeft u, samen met buurtbewoners of mede-ondernemers, een duurzaam initiatief? Het Duurzaamheidsfonds Houten ondersteunt lokale initiatieven om de gemeente zo duurzaam mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het collectief inkopen van groene stroom via windenergie, zonnevelden en zonnepanelen in Houten.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Aantrekkelijke lening voor zonnepanelen in Houten

Om elke woningbezitter de mogelijkheid te bieden zelf aan de slag te gaan met groene energie, zijn verschillende subsidies beschikbaar. Het Regionaal Energieloket heeft een overzicht samengesteld van de beschikbare regionale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden voor verduurzaming. Dankzij de aantrekkelijke financiële regelingen wordt de aanschaf van zonnepanelen in Houten een haalbare kaart voor elke woningeigenaar. Ook kunt u met al uw duurzaamheidsvragen terecht bij het energieloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Wilt u de kracht van de zon benutten om uw woning te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen op uw energierekening? Vrijwel elk dak is geschikt voor een zonne-systeem. Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van de specialisten van Zonnefabriek, voor een passend ontwerp en het optimale zonne-systeem voor uw woning. Nieuwsgierig? Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing Overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Houten.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!