Zonnepanelen in het Hogeland

Het Hogeland heeft behoorlijk te lijden gehad van de gaswinning. Daarom is het de uitgelezen plek om te laten zien hoe het anders kan: Met zonnepanelen natuurlijk! De ruimte is er, de daken zijn er, en de Zonnefabriek staat te trappelen om mee te doen.

Altijd dicht in de buurt

Goede producten zorgen voor een blijvende hoge opbrengst. Zonnefabriek heeft al veel tevreden klanten in het Hogeland, zoals in Winsum en Bedum en alle plaatsen in het hoge Noorden. Doet u ook mee? Zonnefabriek kiest ervoor om altijd een persoonlijk bezoek af te leggen om daarmee zeker te zijn dat het best passende systeem wordt geplaatst. Met onze adviseur in de stad Groningen zijn we snel bij u in de buurt. En aangezien we alleen maar kiezen voor de beste producten bent u met zonnepanelen van Zonnefabriek zeker van een langdurig hoge opbrengst.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidies voor zonnepanelen in het Hogeland

De gemeente het Hogeland stelt soms duurzaamheidsleningen beschikbaar voor inwoners die met zonnepanelen hun huis duurzamer willen maken. En ook het Nationale Energiebespaarfonds kan een bijdrage leveren. Maar ook zonder enige subsidie is het de moeite waard om in zonnepanelen te investeren , want het rendement op een installatie van zonnepanelen is stukken hoger dan de rente op uw bankrekening. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de Zonnefabriek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Maak van uw dak een Zonnefabriek

Om goed te bepalen wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, zowel wat betreft uw bijdrage aan een beter klimaat als voor uw portemonnee, kunt u bij de Zonnefabriek terecht. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Op onze site kunt u ook zelf eerst een globale berekening doen van uw jaarlijkse besparing. Of u kunt direct een gratis offerte aanvragen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in het Hogeland.

Zonnepanelen bij u in de buurt

Lees de ervaringen van klanten in uw regio!