Zonnepanelen Hilversum: Genieten van de Zon in het Gooi

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hilversum

Hilversum in het Gooi heeft een enorme hoeveelheid daken die geschikt zijn voor zonnepanelen, en heel veel inwoners weten dat ook maar al te goed: De Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties in Hilversum gerealiseerd. De nabijheid van ons hoofdkantoor in Amsterdam en van meerdere installatieteams maakt dat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn voor een adviesgesprek of voor een installatie. En het prachtige Hilversum, daar gaan we natuurlijk graag naartoe!

Duurzaam Hilversum

De gemeente Hilversum heeft de ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Er wordt hard gewerkt om de CO2 uitstoot terug te dringen en om de samenleving te vergroenen. Zonnepanelen zijn daarbij een uitgelezen manier om de duurzaamheidsdoelen te bereiken: Stil en onopvallend doen ze jaar in, jaar uit hun werk en produceren vele kilowatturen aan schone energie. En het levert nog geld op ook! De initiële investering kan een barrière vormen, maar gelukkig verstrekt de gemeente duurzaamheidsleningen om daarbij te helpen. En de opbrengst in de vorm van een lagere energierekening maakt dat de investering zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt!

Vraag offerte aan

 

8,8

Zonnepanelen in Hilversum

Uw voorgangers uit Hilversum beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,8

Mark

22-06-2016 om 12:58
HIlversum

Perfecte afhandeling, uitstekende installateurs!!

9,8

Paul

18-05-2016 om 10:59
Hilversum
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hilversum

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hilversum

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hilversum

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Hilversum

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Hilversum

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Hilversum

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Hilversum

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Hilversum

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hilversum

Een offerte aanvragen

 

 

Kwaliteit loont in Hilversum

Onze oudste installaties in Hilversum gaan terug tot de begintijd van de Zonnefabriek: Deze klanten weten inmiddels dat het loont om te investeren in producten die lang meegaan, weinig onderhoud nodig hebben en niet gevoelig zijn voor storingen. En dat het verstandig is om die te laten installeren door een bedrijf dat kennis van zaken heeft en een jarenlange ervaring. Want de Zonnefabriek heeft als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland allerlei concurrenten zien komen gaan, en gezien wat voor problemen mensen kunnen krijgen als hun spullen kapot gaan en hun installateur failliet is. Ons advies is dus altijd: Kies voor kwaliteit.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook in Hilversum komen we dus heel graag langs voor een advies op maat. U kunt ook eerst eens uitzoeken of het loont door gebruik te maken van onze on-line tool waarmee u heel eenvoudig uw jaarlijkse besparing berekent. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hilversum.

  Vraag adviesgesprek aan