Zonnepanelen in Hilversum
  • Zonnepanelen in Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum

Hilversum in het Gooi heeft een enorme hoeveelheid daken die geschikt zijn voor zonnepanelen, en heel veel inwoners weten dat ook maar al te goed: Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties in Hilversum gerealiseerd. De nabijheid van ons hoofdkantoor in Amsterdam en van meerdere installatieteams maakt dat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn voor een adviesgesprek of voor een installatie. En het prachtige Hilversum, daar gaan we natuurlijk graag naartoe!

Duurzaam Hilversum

De gemeente Hilversum heeft de ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Er wordt hard gewerkt om de CO2 uitstoot terug te dringen en om de samenleving te vergroenen. Zonnepanelen zijn daarbij een uitgelezen manier om de duurzaamheidsdoelen te bereiken: Stil en onopvallend doen ze jaar in, jaar uit hun werk en produceren vele kilowatturen aan schone energie. En het levert nog geld op ook! De initiële investering kan een barrière vormen, maar gelukkig verstrekt de gemeente duurzaamheidsleningen om daarbij te helpen. En de opbrengst in de vorm van een lagere energierekening maakt dat de investering zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Kwaliteit loont in Hilversum

Onze oudste installaties in Hilversum gaan terug tot de begintijd van Zonnefabriek: Deze klanten weten inmiddels dat het loont om te investeren in producten die lang meegaan, weinig onderhoud nodig hebben en niet gevoelig zijn voor storingen. En dat het verstandig is om die te laten installeren door een bedrijf dat kennis van zaken heeft en een jarenlange ervaring. Want Zonnefabriek heeft als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland allerlei concurrenten zien komen gaan, en gezien wat voor problemen mensen kunnen krijgen als hun spullen kapot gaan en hun installateur failliet is. Ons advies is dus altijd: Kies voor kwaliteit.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook in Hilversum komen we dus heel graag langs voor een advies op maat. U kunt ook eerst eens uitzoeken of het loont door gebruik te maken van onze on-line tool waarmee u heel eenvoudig uw jaarlijkse besparing berekent. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hilversum.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!