Zonnepanelen Hilversum: Genieten van de Zon in het Gooi

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hilversum

Hilversum in het Gooi heeft een enorme hoeveelheid daken die geschikt zijn voor zonnepanelen, en heel veel inwoners weten dat ook maar al te goed: De Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties in Hilversum gerealiseerd. De nabijheid van ons hoofdkantoor in Amsterdam en van meerdere installatieteams maakt dat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn voor een adviesgesprek of voor een installatie. En het prachtige Hilversum, daar gaan we natuurlijk graag naartoe!

Duurzaam Hilversum

De gemeente Hilversum heeft de ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Er wordt hard gewerkt om de CO2 uitstoot terug te dringen en om de samenleving te vergroenen. Zonnepanelen zijn daarbij een uitgelezen manier om de duurzaamheidsdoelen te bereiken: Stil en onopvallend doen ze jaar in, jaar uit hun werk en produceren vele kilowatturen aan schone energie. En het levert nog geld op ook! De initiële investering kan een barrière vormen, maar gelukkig verstrekt de gemeente duurzaamheidsleningen om daarbij te helpen. En de opbrengst in de vorm van een lagere energierekening maakt dat de investering zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt!

Vraag offerte aan

 

8,9

Zonnepanelen in Hilversum

Uw voorgangers uit Hilversum beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,8

Mark

22-06-2016 om 12:58
HIlversum

Perfecte afhandeling, uitstekende installateurs!!

9,8

Paul

18-05-2016 om 10:59
Hilversum
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Hilversum

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Hilversum

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Hilversum

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Hilversum

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Hilversum

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hilversum

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hilversum

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hilversum

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hilversum

Een offerte aanvragen

 

 

Kwaliteit loont in Hilversum

Onze oudste installaties in Hilversum gaan terug tot de begintijd van de Zonnefabriek: Deze klanten weten inmiddels dat het loont om te investeren in producten die lang meegaan, weinig onderhoud nodig hebben en niet gevoelig zijn voor storingen. En dat het verstandig is om die te laten installeren door een bedrijf dat kennis van zaken heeft en een jarenlange ervaring. Want de Zonnefabriek heeft als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland allerlei concurrenten zien komen gaan, en gezien wat voor problemen mensen kunnen krijgen als hun spullen kapot gaan en hun installateur failliet is. Ons advies is dus altijd: Kies voor kwaliteit.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook in Hilversum komen we dus heel graag langs voor een advies op maat. U kunt ook eerst eens uitzoeken of het loont door gebruik te maken van onze on-line tool waarmee u heel eenvoudig uw jaarlijkse besparing berekent. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hilversum.

  Vraag adviesgesprek aan