Zonnepanelen in Hillegom: ‘people, planet, profit’

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Hillegom

De gemeente Hillegom heeft in samenspraak met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties een duidelijke omgevingsvisie opgesteld. Hoe ziet Hillegom eruit in 2030? In deze conceptvisie, die dient als kompas, is duurzaamheid leidend. ‘People, planet, profit’, voor een duurzame toekomst in een fijne leefomgeving. En wat sluit nu meer aan op die slogan dan zonnepanelen in Hillegom? Samen investeren in elkaar en een duurzame wereld. Daar plukt iedereen de vruchten van.

Omgevingsvisie: een helder, duurzaam verhaal

Om te laten zien wat de gemeente Hillegom doet op het gebied van duurzaamheid, opende zij afgelopen jaar een pop-up store. Bezoekers konden op locatie de omgevingsvisie inzien, kennisnemen van de talloze initiatieven die bijdragen aan de kernkwaliteit van de gemeente en eigen, duurzame zienswijzen indienen. Ook kregen zij informatie en tips over verduurzamen van de eigen woning en het opwekken van groene energie via zonnepanelen in Hillegom. De gemeente verwacht de definitieve versie van de omgevingsvisie medio 2018 te presenteren. Vast staat dat de aantrekkelijke particuliere subsidies en leningen voor duurzaam (ver)bouwen en verduurzamen behouden blijven.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Hillegom

Uw voorgangers uit Hillegom beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Hillegom

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Hillegom

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Hillegom

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Hillegom

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Hillegom

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Hillegom

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Hillegom

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Hillegom

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Hillegom

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Hillegom

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Hillegom

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Hillegom

Om de aanschaf van een zonne-systeem voor een breed publiek mogelijk te maken, biedt de gemeente Hillegom woningeigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze aantrekkelijke lening is bedoeld om energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te financieren. Door het plaatsen van zonnepanelen in Hillegom verlaagt u uw maandlasten, creëert u meer wooncomfort en kan uw woning in waarde stijgen. Het Duurzaam Bouwloket geeft u graag meer informatie over deze interessante investering.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder het afsluiten van een duurzaamheidslening is de aanschaf van een zonne-systeem een verstandige keuze. U begint namelijk direct met besparen en draagt tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt? Vraag dan een vrijblijvend advies op maat aan. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs en ontwerpt op locatie het optimale systeem voor uw woning. Nieuwsgierig? Bereken dan online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hillegom.

  Vraag adviesgesprek aan