Zonnepanelen in Hillegom
  • Zonnepanelen in Hillegom

Zonnepanelen in Hillegom

De gemeente Hillegom heeft in samenspraak met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties een duidelijke omgevingsvisie opgesteld. Hoe ziet Hillegom eruit in 2030? In deze conceptvisie, die dient als kompas, is duurzaamheid leidend. ‘People, planet, profit’, voor een duurzame toekomst in een fijne leefomgeving. En wat sluit nu meer aan op die slogan dan zonnepanelen in Hillegom? Samen investeren in elkaar en een duurzame wereld. Daar plukt iedereen de vruchten van.

Omgevingsvisie: een helder, duurzaam verhaal

Om te laten zien wat de gemeente Hillegom doet op het gebied van duurzaamheid, opende zij afgelopen jaar een pop-up store. Bezoekers konden op locatie de omgevingsvisie inzien, kennisnemen van de talloze initiatieven die bijdragen aan de kernkwaliteit van de gemeente en eigen, duurzame zienswijzen indienen. Ook kregen zij informatie en tips over verduurzamen van de eigen woning en het opwekken van groene energie via zonnepanelen in Hillegom. De gemeente verwacht de definitieve versie van de omgevingsvisie medio 2018 te presenteren. Vast staat dat de aantrekkelijke particuliere subsidies en leningen voor duurzaam (ver)bouwen en verduurzamen behouden blijven.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Hillegom

Om de aanschaf van een zonne-systeem voor een breed publiek mogelijk te maken, biedt de gemeente Hillegom woningeigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze aantrekkelijke lening is bedoeld om energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te financieren. Door het plaatsen van zonnepanelen in Hillegom verlaagt u uw maandlasten, creëert u meer wooncomfort en kan uw woning in waarde stijgen. Het Duurzaam Bouwloket geeft u graag meer informatie over deze interessante investering.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder het afsluiten van een duurzaamheidslening is de aanschaf van een zonne-systeem een verstandige keuze. U begint namelijk direct met besparen en draagt tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt? Vraag dan een vrijblijvend advies op maat aan. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs en ontwerpt op locatie het optimale systeem voor uw woning. Nieuwsgierig? Bereken dan online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hillegom.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!