Zonnepanelen Hengelo
  • Zonnepanelen Hengelo

Zonnepanelen Hengelo

Een mooie stad bestaat alleen als iedereen er goed voor zorgt. Nu en in de toekomst. Daarom gaan de gemeente Hengelo, ondernemers en bewoners goed met elkaar, de grondstoffen en de ruimte in de stad om. Alle betrokkenen in Hengelo zijn hard bezig de stad te verduurzamen. Van het creëren van stadsgroen en een schone woon- en leefomgeving tot duurzame (nieuw)bouw en het opwekken van groene energie door zonnepanelen in Hengelo.

Samen werken aan een duurzame toekomst


Om de duurzame doelstellingen kracht bij te zetten sloot de gemeente zich, net als dertien andere gemeenten, aan bij het platform Duurzaam (t)huis Twente. Op de website is alles terug te vinden rondom het onderwerp duurzaamheid. U leest onder meer ervaringen van andere Twentse huiseigenaren en u kunt een afspraak maken met een wooncoach. De wooncoaches van Duurzaam (t)huis Twente komen kosteloos bij u langs om u advies te geven over onderhoud, verbouwingen, wooncomfort en energiebesparing. Ook biedt het platform informatie over subsidies en duurzaamheidsleningen voor groene initiatieven, zoals zonnepanelen in Hengelo.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Hengelo

Het nemen van duurzame maatregelen is een investering die altijd geld oplevert; u bespaart namelijk op uw energierekening. Om de investering dragelijker te maken bestaat de mogelijkheid een subsidie of lening af te sluiten. Gaat u energiebesparende maatregelen nemen, zoals het plaatsen van een warmtepomp, het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen in Hengelo? Dan is het mogelijk om via de Energiebespaarlening Overijssel subsidie te ontvangen. Bovendien kunt u als particulier de btw (21%) op de aanschaf en installatie terugvragen via de Belastingdienst.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Schakel dan één van de specialisten van Zonnefabriek in. Wij komen graag bij u langs voor het in kaart brengen van de mogelijkheden om zelf energie op te wekken. Dankzij een advies op maat weet u zeker dat uw zonne-installatie maximaal rendeert en dat ziet u terug in uw portemonnee. Ontdek eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hengelo.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!