Zonnepanelen in Helmond
  • Zonnepanelen in Helmond

Zonnepanelen in Helmond

De gemeente Helmond werkt aan een beter milieu voor een stad waar mensen gezond, veilig en prettig leven. Nu, maar vooral ook in de toekomst. Daarom wordt volop geïnvesteerd in zaken als een schone bodem, schone lucht en het zuinig omgaan met groene ruimte, energie en grondstoffen. Naast energiebesparing richt het Helmondse klimaatbeleid zich ook op het opwekken van duurzame energie. Door zonnepanelen in Helmond, maar ook door het benutten van restwarmte, het toepassen van geothermie en het gebruik van wind en biomassa.

Doen door zien

Binnen de gemeentegrenzen van Helmond zijn veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Zo faciliteert en stimuleert de gemeente bewoners via het project ‘See2Do!’onder meer bij het energiezuinig renoveren van woningen. ‘Doen door zien’ is het devies, waarbij huiseigenaren middels thermografische beelden van de eigen woning inzichtelijk wordt gemaakt welke energiebesparingsmogelijkheden er zijn. En er is meer. Zo is het ook mogelijk een duurzaamheidslening aan te vragen voor groene daken en het financieren van energiebesparende mogelijkheden als zonnepanelen in Helmond.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Helmond

Met behulp van de duurzaamheidslening kunnen huiseigenaren tegen een aantrekkelijke rentekorting energiezuiniger en comfortabeler wonen en bijdragen aan een beter milieu. Vraag een lening aan voor een zonneboiler, warmtepomp, dak-, vloer- of bodemisolatie of het plaatsen van zonnepanelen in Helmond en begin ook met besparen. Huiseigenaren kunnen een bedrag van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag geldt een looptijd van tien tot vijftien jaar. De lening kan tevens boetevrij worden afgelost.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Helmond.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!