Zonnepanelen in Hellevoetsluis
  • Zonnepanelen in Hellevoetsluis

Zonnepanelen in Hellevoetsluis

Binnen de gemeente Hellevoetsluis wordt al jaren gewerkt aan duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Het ecologisch beheren van openbare ruimten, het aanbieden van vrijblijvend energieadvies, het vergroten van het percentage opgewekte duurzame energie door het aanbieden van een duurzaamheidslening en de mogelijkheid tot het collectief inkopen van zonnepanelen in Hellevoetsluis zijn daar slechts enkele succesvolle voorbeelden van.

Energieadvies aan huis: snel en simpel besparen

De gemeente levert een bijdrage aan een duurzamere samenleving en stimuleert ook inwoners en bedrijven dit te doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk energieadvies aan huis aan te vragen; een service die u ondersteunt bij het besparen op uw energierekening en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Plan eenvoudig een bespaarafspraak in of neem voor meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Hellevoetsluis contact op het energieloket van de stadsregio Rotterdam.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Een lening voor zonnepanelen in Hellevoetsluis

Binnen de gemeente voldoet meer dan vijftig procent van de daken aan de voorwaarden voor zonnepanelen in Hellevoetsluis. Wilt u weten welke kansen het dak van uw woning biedt? Gebruik dan de Zonatlas voor een handig inkijkje in de mogelijkheden. Voor de aanschaf van zonne-systemen zijn verschillende subsidies beschikbaar. Zo maakt onder meer het Nationaal Energiebespaarfonds het plaatsen van een zonne-systeem voor een groot publiek toegankelijk. Klop voor meer informatie en vrijblijvend advies over het nemen van duurzame maatregelen ook eens aan bij de WoonWijzerWinkel.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Hellevoetsluis.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!