Zonnepanelen Heiloo: Groen en duurzaam

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Heiloo

Heiloo wil graag groen en duurzaam zijn, en dat moet op zo’n schitterende plek ook helemaal niet moeilijk zijn! Gelegen vlak aan de duinen en in het meest zonovergoten gedeelte van Nederland, heeft Heiloo al een fikse voorsprong op de rest. Die zon, daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want wat is er eenvoudiger dan de gratis zonnestralen omzetten in schone elektriciteit? Zonnefabriek steekt graag een helpende hand uit om dit doel te verwezenlijken.

Zonnepanelen Heiloo: Maatwerk geeft het hoogste rendement

Wat is er allemaal voor nodig om van het zonlicht groene stroom te maken? Zonnepanelen, omvormer, bekabeling en natuurlijk een geschikt dak. Die zijn er in elk geval genoeg in Heiloo, en Zonnefabriek heeft er al een aardig aantal met zonnepanelen mogen bedekken. Onze filosofie is: maatwerk leveren. Wij geloven dat we er altijd in slagen om het maximale uit ieder dak te halen, vanwege de gedetailleerde adviezen die we geven en de kwalitatief hoogwaardige producten die we gebruiken. Vandaar dat we ook in Heiloo al veel succesvolle installaties hebben mogen plaatsen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Heiloo

Uw voorgangers uit Heiloo beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

Caspar Lourens

19-11-2018 om 15:13
Heiloo

Gewoon goed geleverd, correct geinstalleerd, duidelijk uitgelegd en voldoende overleg geweest. Ben uitermate tevreden (behalve dan dat jullie niet vergeten zijn de factuur te sturen ;-) ).

10,0

Chris Godthelp-Kortink

10-07-2018 om 16:57
Heiloo

Wat een fijne service van begin tot eind. Snel, duidelijk, aardig, netjes, deskundig en dat voor een goede prijs. Bijzonder aan te bevelen

7,2

F.

12-06-2016 om 15:05
Heiloo

In het geheel geen klachten

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Heiloo

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Heiloo

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Heiloo

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Heiloo

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Heiloo

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Heiloo

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Heiloo

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Heiloo

Een offerte aanvragen

 

 

De schouders eronder!

Er bestaan in Heiloo allerlei initiatieven van enthousiaste inwoners op het gebied van duurzaamheid, zoals Duurzaam Heiloo en Heiloo Energie. Goed om te zien dat veel mensen er de schouders onder willen zetten om de omslag naar een energieneutrale samenleving te maken! Zonnefabriek helpt hier graag aan me door zoveel mogelijk goed renderende zonnestroom systemen neer te zetten. Wij geloven dat het belangrijk is om bij de keuze voor een systeem te focussen op kwaliteit, zowel in de gebruikte producten als in de manier van installeren. Alleen dan kunt u zeker zijn dat uw systeem vele jaren probleemloos hoge opbrengsten zal genereren.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Doe mee en zorg ervoor dat met behulp van zonnepanelen Heiloo nog groener en duurzamer wordt dan het nu al is. Onze adviseurs staan klaar om bij u langs te komen voor een geheel vrijblijvend advies op maat waarbij uw persoonlijke situatie wordt bekeken zodat we met een perfect toegesneden aanbod kunnen komen. Of u kijkt eerst op de website voor een eenvoudige berekening van uw jaarlijkse besparing Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heiloo.

  Vraag adviesgesprek aan