Zonnepanelen Heerlen
  • Zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Heerlen

De gemeente Heerlen kreeg in 2014 een flinke wake-up call. Uit landelijk onderzoek bleek dat de Zuid-Limburgse plaats het minst duurzaam opereerde van alle Nederlandse gemeenten. Een boodschap die luid en duidelijk ontvangen werd. Inmiddels is in de stad een brede maatschappelijke energietransitie in gang gezet om de gevolgen van klimaatverandering te voorkomen en bestrijden. Diverse projecten en initiatieven dragen bij aan het duurzaam opwekken van energie, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Heerlen.

Volop mogelijkheden voor verduurzaming

Een goed, gezond milieu is belangrijk voor iedereen. In Heerlen valt op het gebied van het opwekken van duurzame energie nog terrein te winnen, constateert de gemeente. Met name in de gebouwde omgeving liggen diverse mogelijkheden om te verduurzamen. De gemeente biedt inwoners de mogelijkheid vrijblijvend advies in te winnen op het gebied van milieubesparende maatregelen. Advies dat u al snel een besparing van enkele honderden euro’s per jaar op kan leveren. Voor informatie over warmte-isolatie of het plaatsen van zonnepanelen in Heerlen kunt u terecht bij DUW Parkstad, een initiatief van verschillende gemeenten en de provincie Limburg.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Heerlen: betaalbaar en gemakkelijk

Via de gemeente kunt u eenvoudig én betaalbaar zonnepanelen aanschaffen. Huiseigenaren worden via het Zonnepanelenproject Parkstad volledig ontzorgd; van aanschaf tot installatie. Daarnaast wordt het onderhoud gedurende vijftien jaar voor u verzorgd en geniet u een ruime garantie op de producten. De aanschaf gebeurt via een lening bij de gemeente. Tegen een lage rente betaalt u zonnepanelen in Heerlen over een periode van maximaal vijftien jaar terug. Het zonnepanelenproject is een grootschalige samenwerking van de Parkstadgemeenten. Inmiddels nemen maar liefst tweeduizend woningeigenaren deel.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie is de aanschaf van zonnepanelen een verstandig besluit. De specialisten van Zonnefabriek komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Zo weet u zeker dat u het maximale rendement uit uw investering haalt. Bereken via de website eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en begin met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heerlen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!