Zonnepanelen in Heerlen: maak ook de juiste keuze

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Heerlen

De gemeente Heerlen kreeg in 2014 een flinke wake-up call. Uit landelijk onderzoek bleek dat de Zuid-Limburgse plaats het minst duurzaam opereerde van alle Nederlandse gemeenten. Een boodschap die luid en duidelijk ontvangen werd. Inmiddels is in de stad een brede maatschappelijke energietransitie in gang gezet om de gevolgen van klimaatverandering te voorkomen en bestrijden. Diverse projecten en initiatieven dragen bij aan het duurzaam opwekken van energie, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Heerlen.

Volop mogelijkheden voor verduurzaming

Een goed, gezond milieu is belangrijk voor iedereen. In Heerlen valt op het gebied van het opwekken van duurzame energie nog terrein te winnen, constateert de gemeente. Met name in de gebouwde omgeving liggen diverse mogelijkheden om te verduurzamen. De gemeente biedt inwoners de mogelijkheid vrijblijvend advies in te winnen op het gebied van milieubesparende maatregelen. Advies dat u al snel een besparing van enkele honderden euro’s per jaar op kan leveren. Voor informatie over warmte-isolatie of het plaatsen van zonnepanelen in Heerlen kunt u terecht bij DUW Parkstad, een initiatief van verschillende gemeenten en de provincie Limburg.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Heerlen

Uw voorgangers uit Heerlen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Heerlen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Heerlen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Heerlen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Heerlen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Heerlen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Heerlen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Heerlen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Heerlen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Heerlen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Heerlen

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Heerlen

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Heerlen: betaalbaar en gemakkelijk

Via de gemeente kunt u eenvoudig én betaalbaar zonnepanelen aanschaffen. Huiseigenaren worden via het Zonnepanelenproject Parkstad volledig ontzorgd; van aanschaf tot installatie. Daarnaast wordt het onderhoud gedurende vijftien jaar voor u verzorgd en geniet u een ruime garantie op de producten. De aanschaf gebeurt via een lening bij de gemeente. Tegen een lage rente betaalt u zonnepanelen in Heerlen over een periode van maximaal vijftien jaar terug. Het zonnepanelenproject is een grootschalige samenwerking van de Parkstadgemeenten. Inmiddels nemen maar liefst tweeduizend woningeigenaren deel.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie is de aanschaf van zonnepanelen een verstandig besluit. De specialisten van Zonnefabriek komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Zo weet u zeker dat u het maximale rendement uit uw investering haalt. Bereken via de website eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en begin met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heerlen.

   

  Vraag adviesgesprek aan