Zonnepanelen in Heemskerk: de weg naar de zon

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Heemskerk

De gemeente Heemskerk is een Millennium-gemeente met een hoger duurzaam doel. Binnen de gemeente worden grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn duurzaam bouwen, de ontwikkeling van ecologische oevers, diverse natuur- en milieueducatieprojecten en het optimaal gebruik maken van energiebesparende mogelijkheden. De voorbeeldfunctie van de gemeente speelt hierin een grote rol. Denk aan het realiseren van een groen wagenpark en het plaatsen van zonnepanelen in Heemskerk op gemeentelijke gebouwen.

Een gedeeld belang verdient een gedeelde aanpak

Duurzaam omgaan met de leefomgeving, is een taak van de gehele gemeenschap. Een besef dat in Heemskerk nadrukkelijk heerst. Het verbeteren en verduurzamen van wonen, werken en leven binnen de gemeente is een gedeelde aanpak. Een aanpak die loont. Het nieuwe gemeentehuis is energiezuinig gebouwd, particuliere woningeigenaren nemen energiebesparende maatregelen en installeren volop zonnepanelen in Heemskerk. Ook wordt afval steeds beter gescheiden, vindt de energiescan gretig aftrek en is bedrijventerrein De Trompet nog altijd één van de meest duurzame industrieterreinen van Nederland.

Vraag offerte aan

 

 

9,0

Zonnepanelen in Heemskerk

Uw voorgangers uit Heemskerk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,0. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Sprinkhuizen

12-04-2019 om 21:11
Heemskerk

Prettige introductie en advies van de bezoekende adviseur. Denkt goed mee met de klant. De levertijd liet wat op zich wachten, maar daarna zorgvuldig geínstalleerd, door gemotiveerde, vriendelijke en kundige monteurs. Beleefd en voorzichtig en ze namen de verpakkingsmaterialen mee. Ook de afhandeling door de Zonnefabriek was heel correct en attent. Een aanrader!

10,0

Jose

02-07-2016 om 15:22
Heemskerk

Prima geholpen door vriendelijke en capabele mensen

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Heemskerk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Heemskerk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Heemskerk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Heemskerk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Heemskerk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Heemskerk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Heemskerk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Heemskerk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Heemskerk

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Heemskerk

‘Samen sterk’ is het motto van de Omgevingsdienst IJmond. Namens zeventien gemeenten - waaronder Heemskerk - en de provincie Noord-Holland voert de dienst diverse milieutaken uit. Op initiatief van de gemeenten is Route du Soleil gestart. Het project maakt het voor woningbezitters en ondernemers eenvoudig de stap naar het zelf opwekken van energie te zetten. Bovendien kunnen zij eenvoudig een subsidie aanvragen, krijgen zij tips over het plaatsen van zonnepanelen in Heemskerk en is met behulp van de Zonatlas in één oogopslag de geschiktheid van uw dak voor een zonne-systeem te ontdekken.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u zelf groene energie opwekken en bent u benieuwd of uw dak zich leent voor een zonne-systeem? Maak dan een afspraak voor een advies op maat met één van de specialisten van Zonnefabriek. We komen graag bij u langs om het optimale systeem te ontwerpen, zodat u verzekerd bent van een maximaal resultaat. Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Heemskerk.

  Vraag adviesgesprek aan