Zonnepanelen in Harderwijk: ‘De Energieke Stad’

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Harderwijk

De gemeente Harderwijk wil haar invloed op het klimaat zoveel mogelijk beperken. Samen met inwoners, het bedrijfsleven, woningcorporaties en andere partners wil de gemeente zich inzetten voor het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, waarmee in 2031 een CO2-reductie van 45% wordt behaald. Deze ambitie is gebouwd op twee belangrijke pijlers: besparen op energieverbruik en het opwekken van duurzame energie met behulp van windmolens en zonnepanelen in Harderwijk.

Routekaart naar klimaatneutraal wonen en werken

Om de klimaatdoelstelling te behalen, heeft de gemeente een uitgebreide routekaart ontwikkeld. Voor de uitgestippelde koers, genaamd ‘De Energieke Stad’, is een uitvoeringsprogramma opgesteld om de benodigde duurzame stappen te bewerkstelligen. Daarbij wordt vooral gekeken naar hoe de energievraag binnen de gemeentelijke organisatie, woningbouw, utiliteitsgebouwen, bedrijven en mobiliteit verlaagd kan worden. De energie die nodig is moet bovendien veelal duurzaam worden opgewekt. De gemeente is dan ook een voortrekker op het gebied van windenergie binnen de gemeentegrenzen en het plaatsen van zonnepanelen in Harderwijk.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Harderwijk

Uw voorgangers uit Harderwijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,3

Anoniem

21-08-2018 om 16:47
Harderwijk
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Harderwijk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Harderwijk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Harderwijk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Harderwijk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Harderwijk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Harderwijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Harderwijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Harderwijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Harderwijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Harderwijk

Een offerte aanvragen

 

 

Is er subsidie voor zonnepanelen in Harderwijk?

Omdat verduurzamen een gemeenschappelijk doel is, doet de gemeente er alles aan om zoveel mogelijk inwoners de kans te bieden een energiebijdrage te leveren. Voor diverse energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar. Ook het Rijk doet een duit in het zakje via het Nationaal Energiebespaarfonds, daarnaast biedt het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting aantrekkelijke duurzaamheidsleningen aan. Wilt u meer weten over verduurzamen of over zonnepanelen in Harderwijk? Stel u vraag aan het Energieloket!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Iedereen kan zonne-energie opwekken. Niet alleen bespaart u zo op uw energiekosten, ook draagt u bij aan een beter klimaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een professioneel advies op maat. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Harderwijk.

  Vraag adviesgesprek aan