Zonnepanelen in Harderwijk: ‘De Energieke Stad’

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Harderwijk

De gemeente Harderwijk wil haar invloed op het klimaat zoveel mogelijk beperken. Samen met inwoners, het bedrijfsleven, woningcorporaties en andere partners wil de gemeente zich inzetten voor het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, waarmee in 2031 een CO2-reductie van 45% wordt behaald. Deze ambitie is gebouwd op twee belangrijke pijlers: besparen op energieverbruik en het opwekken van duurzame energie met behulp van windmolens en zonnepanelen in Harderwijk.

Routekaart naar klimaatneutraal wonen en werken

Om de klimaatdoelstelling te behalen, heeft de gemeente een uitgebreide routekaart ontwikkeld. Voor de uitgestippelde koers, genaamd ‘De Energieke Stad’, is een uitvoeringsprogramma opgesteld om de benodigde duurzame stappen te bewerkstelligen. Daarbij wordt vooral gekeken naar hoe de energievraag binnen de gemeentelijke organisatie, woningbouw, utiliteitsgebouwen, bedrijven en mobiliteit verlaagd kan worden. De energie die nodig is moet bovendien veelal duurzaam worden opgewekt. De gemeente is dan ook een voortrekker op het gebied van windenergie binnen de gemeentegrenzen en het plaatsen van zonnepanelen in Harderwijk.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Harderwijk

Uw voorgangers uit Harderwijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,3

Anoniem

21-08-2018 om 16:47
Harderwijk
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Harderwijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Harderwijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Harderwijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Harderwijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Harderwijk

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Harderwijk

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Harderwijk

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Harderwijk

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Harderwijk

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Harderwijk

Een offerte aanvragen

 

 

Is er subsidie voor zonnepanelen in Harderwijk?

Omdat verduurzamen een gemeenschappelijk doel is, doet de gemeente er alles aan om zoveel mogelijk inwoners de kans te bieden een energiebijdrage te leveren. Voor diverse energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar. Ook het Rijk doet een duit in het zakje via het Nationaal Energiebespaarfonds, daarnaast biedt het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting aantrekkelijke duurzaamheidsleningen aan. Wilt u meer weten over verduurzamen of over zonnepanelen in Harderwijk? Stel u vraag aan het Energieloket!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Iedereen kan zonne-energie opwekken. Niet alleen bespaart u zo op uw energiekosten, ook draagt u bij aan een beter klimaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een professioneel advies op maat. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Harderwijk.

  Vraag adviesgesprek aan