Zonnepanelen Haarlem
  • Zonnepanelen Haarlem

Zonnepanelen Haarlem

‘Haarlem wat ben je mooi, Haarlem wat ben je prachtig’. Een broedplaats voor kunst, cultuur en muzikaal talent, internationaal bekend. Van cultuur snuiven langs het Spaarne tot het herleven van de Gouden Eeuw in de vermaarde musea. Een stad die er alles aan doet om al het moois dat zij te bieden heeft van een groene toekomst te voorzien. In de hoofdstad van Noord-Holland maken gemeente, bewoners en bedrijven elkaar enthousiast om samen aan de slag te gaan met energie besparen, verduurzaming en zonnepanelen in Haarlem.

De Groene Mug

Haarlem wordt steeds duurzamer. Maar om de doelstelling - een klimaatneutrale stad in 2030 - te behalen, moet nog flink wat gebeuren. De gemeente heeft de handen ineengeslagen met diverse initiatieven die bewoners, bedrijven en verenigingen helpen bij het besparen op energie en het opwekken van groene stroom. Onder meer De Groene Mug biedt Haarlemmers advies op het gebied van energiebesparing en zonnepanelen in Haarlem. Voor vragen en informatie over energiebesparende maatregelen voor uw woning, kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Haarlem: duurzaamheidslening

Huiseigenaren in de gemeente Haarlem kunnen via het gemeentebestuur een duurzaamheidslening aanvragen. Met deze lening kunt u bijvoorbeeld raamisolatie, dakisolatie en zonnepanelen in Haarlem aanschaffen. Een duurzaamheidslening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- en kan alleen aangevraagd worden voor woningen die minstens vijf jaar oud zijn. De looptijd van de lening is, afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag, tien tot vijftien jaar. Op de gemeentewebsite leest u alles over de voorwaarden en het aanvragen van een lening.

    Elk dak leent zich voor zonnepanelen

    Woont u in Haarlem en bent u benieuwd welke mogelijkheden uw woning biedt voor het opwekken van energie? Of u nu in het historische centrum of in een nieuwbouwwoning woont; elk dak leent zich voor zonnepanelen. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies op maat, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing en een maximaal resultaat. Maak nu een online berekening van uw besparing of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Haarlem.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!