Zonnepanelen in Gouda: aanpakken en uitdagen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Gouda

Actief aan de slag met duurzaamheid. Dat is de missie die de gemeente Gouda heeft vastgesteld in de duurzaamheidsagenda ‘Gouda daagt uit!’. De komende jaren wil de gemeente tot de meest duurzame gemeenten van het land behoren en een voorbeeldrol vervullen. Het reduceren van CO2-uitstoot, meer groen, afval zorgvuldiger scheiden, energieverlies beperken en duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen in Gouda inzetten moeten zorgen voor een klimaatneutrale gemeente in 2040.

‘Maak Gouda Duurzaam’

Binnen de gemeente zijn veel bedrijven, organisaties, (sport)verenigingen, scholen, kerken en inwoners actief op het gebied van duurzaamheid. De website ‘Maak Gouda Duurzaam’ is het podium voor alle groendoeners, die zich inzetten voor een groene, leefbare en schone stad. Het platform vertelt meer over alle initiatieven, acties en stappen die genomen worden om de duurzame toekomst sneller dichterbij te laten komen. Deel uw groene ideeën, ga aan de slag met de handige bespaartips en lees meer informatie over het verduurzamen van uw woning met zonnepanelen in Gouda!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Gouda

Uw voorgangers uit Gouda beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Jos

29-06-2016 om 21:54
Gouda

Uitstekende vakkennis, zeer netjes gewerkt. Prettige medewerkers.

8,2

Willem

25-05-2016 om 20:55
Gouda
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Gouda

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Gouda

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Gouda

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Gouda

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Gouda

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Gouda

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Gouda

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Gouda

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Gouda

Een offerte aanvragen

 

 

Landelijke subsidie voor zonnepanelen in Gouda

Om de landelijke klimaatdoelstellingen te behalen en te werken aan een veilig, schoon en bewust Nederland biedt het Rijk woningeigenaren en ondernemers financiële ondersteuning bij verduurzamen. Voor diverse energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar, die u eenvoudig kunt aanvragen. Met een energiebespaarlening wordt het plaatsen van zonnepanelen in Gouda bijvoorbeeld nóg voordeliger. Klop voor meer informatie en inspirerende voorbeelden eens aan bij het Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Vrijwel alle daken zijn geschikt voor een zonne-systeem. Wilt u ook zelf groene energie opwekken, uw energierekening verlagen én een klimaatbijdrage leveren? Maak dan een afspraak voor een advies op maat en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Gouda.

  Vraag adviesgesprek aan