Zonnepanelen in Gouda
  • Zonnepanelen in Gouda

Zonnepanelen in Gouda

Actief aan de slag met duurzaamheid. Dat is de missie die de gemeente Gouda heeft vastgesteld in de duurzaamheidsagenda ‘Gouda daagt uit!’. De komende jaren wil de gemeente tot de meest duurzame gemeenten van het land behoren en een voorbeeldrol vervullen. Het reduceren van CO2-uitstoot, meer groen, afval zorgvuldiger scheiden, energieverlies beperken en duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen in Gouda inzetten moeten zorgen voor een klimaatneutrale gemeente in 2040.

‘Maak Gouda Duurzaam’

Binnen de gemeente zijn veel bedrijven, organisaties, (sport)verenigingen, scholen, kerken en inwoners actief op het gebied van duurzaamheid. De website ‘Maak Gouda Duurzaam’ is het podium voor alle groendoeners, die zich inzetten voor een groene, leefbare en schone stad. Het platform vertelt meer over alle initiatieven, acties en stappen die genomen worden om de duurzame toekomst sneller dichterbij te laten komen. Deel uw groene ideeën, ga aan de slag met de handige bespaartips en lees meer informatie over het verduurzamen van uw woning met zonnepanelen in Gouda!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Landelijke subsidie voor zonnepanelen in Gouda

Om de landelijke klimaatdoelstellingen te behalen en te werken aan een veilig, schoon en bewust Nederland biedt het Rijk woningeigenaren en ondernemers financiële ondersteuning bij verduurzamen. Voor diverse energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar, die u eenvoudig kunt aanvragen. Met een energiebespaarlening wordt het plaatsen van zonnepanelen in Gouda bijvoorbeeld nóg voordeliger. Klop voor meer informatie en inspirerende voorbeelden eens aan bij het Duurzaam Bouwloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Vrijwel alle daken zijn geschikt voor een zonne-systeem. Wilt u ook zelf groene energie opwekken, uw energierekening verlagen én een klimaatbijdrage leveren? Maak dan een afspraak voor een advies op maat en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Gouda.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!