Zonnepanelen in Gorinchem
  • Zonnepanelen in Gorinchem

Zonnepanelen in Gorinchem

Duurzaamheid is voor de gemeente Gorinchem meer dan alleen het verlagen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties gaat de gemeente bewust om met het gebruik van materialen, het hergebruik van afval en wordt gewerkt aan een groene, milieuvriendelijke inrichting van de stad. Kies, net als vele andere huiseigenaren, voor zonnepanelen in Gorinchem en ga ook aan de slag met het milieu!

De zon hoofdrolspeler in een concreet actieplan

Duurzaam bouwen en wonen, duurzame mobiliteit, een gezonde leefomgeving en circulair ondernemen. Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen, die de gemeente heeft samengevat in het beleidsplan Duurzaam Gorinchem. Voorbeelden van maatregelen die de gemeente de komende periode neemt zijn het uitvoeren van een energiebesparingsproject voor bestaande woningen, projecten op het gebied van biodiversiteit, het plaatsen van zonnedaken op gemeentelijke panden en het stimuleren van zonnepanelen in Gorinchem op bedrijfs- en woningdaken.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Gorinchem: vraag een lening aan

Voor de aanschaf van een zonne-systeem kunt u een duurzaamheidslening aanvragen. Deze lening, die verstrekt wordt via Stimulering Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN), is ook in Gorinchem beschikbaar. Tegen gunstige voorwaarden financiert u energiebesparende maatregelen in een aan uw woning. De lening kan onder meer gebruikt worden voor het plaatsen van zonnepanelen in Gorinchem. Voor meer informatie en vragen over het zelf opwekken van duurzame energie kunt u terecht bij het Regionaal Energieloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Wilt u een steentje bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd investeren in comfortabel wonen én besparen op uw energiekosten met een eigen zonnedak? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen en het optimale systeem voor uw dak te ontwerpen. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Gorinchem.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!