Zonnepanelen in Gorinchem: samen aan de slag

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Gorinchem

Duurzaamheid is voor de gemeente Gorinchem meer dan alleen het verlagen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties gaat de gemeente bewust om met het gebruik van materialen, het hergebruik van afval en wordt gewerkt aan een groene, milieuvriendelijke inrichting van de stad. Kies, net als vele andere huiseigenaren, voor zonnepanelen in Gorinchem en ga ook aan de slag met het milieu!

De zon hoofdrolspeler in een concreet actieplan

Duurzaam bouwen en wonen, duurzame mobiliteit, een gezonde leefomgeving en circulair ondernemen. Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen, die de gemeente heeft samengevat in het beleidsplan Duurzaam Gorinchem. Voorbeelden van maatregelen die de gemeente de komende periode neemt zijn het uitvoeren van een energiebesparingsproject voor bestaande woningen, projecten op het gebied van biodiversiteit, het plaatsen van zonnedaken op gemeentelijke panden en het stimuleren van zonnepanelen in Gorinchem op bedrijfs- en woningdaken.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Gorinchem

Uw voorgangers uit Gorinchem beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Nico den Breejen

03-05-2019 om 13:52
Gorinchem

Prima! Fijne adviseur en installateurs. Goed werk!

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Gorinchem

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Gorinchem

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Gorinchem

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Gorinchem

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Gorinchem

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Gorinchem

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Gorinchem

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Gorinchem

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Gorinchem

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Gorinchem

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Gorinchem: vraag een lening aan

Voor de aanschaf van een zonne-systeem kunt u een duurzaamheidslening aanvragen. Deze lening, die verstrekt wordt via Stimulering Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN), is ook in Gorinchem beschikbaar. Tegen gunstige voorwaarden financiert u energiebesparende maatregelen in een aan uw woning. De lening kan onder meer gebruikt worden voor het plaatsen van zonnepanelen in Gorinchem. Voor meer informatie en vragen over het zelf opwekken van duurzame energie kunt u terecht bij het Regionaal Energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u een steentje bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd investeren in comfortabel wonen én besparen op uw energiekosten met een eigen zonnedak? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen en het optimale systeem voor uw dak te ontwerpen. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Gorinchem.

  Vraag adviesgesprek aan