Zonnepanelen in Geldermalsen: de schouders eronder

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Geldermalsen

De gemeente Geldermalsen werkt aan een forse duurzaamheidsambitie. In 2030 wil de gemeente energieneutraal zijn, een doelstelling die zij niet alleen kan bereiken. De gemeente spreekt haar nadrukkelijke wens uit sámen met bewoners en het bedrijfsleven het grote doel te bewerkstelligen. Dit gebeurt aan de hand van concrete uitvoeringsplannen, die zijn opgenomen in de duurzaamheidsvisie. Zo verzorgt de gemeente gratis advies om uw woning te verduurzamen, het aanbieden van milieu- en natuureducatie op school, stimulerende maatregelen voor energiebesparing, gasloze nieuwbouw en volop ondersteuning voor het plaatsen van zonnepanelen in Geldermalsen.

Een visie, vijf duurzame thema’s

De gemeentelijke duurzaamheidsvisie - ‘Samen de schouders eronder, voor u en toekomstige generaties’ - is gebouwd rond vijf thema’s: energie, bedrijven, wonen en leven, mobiliteit en duurzaam gedrag. Om een goed beeld van de besparingsmogelijkheden te krijgen, beschikt de gemeente over een Energieloket. Waar kunt u besparen? Welke investering loont? En is mijn woning geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen in Geldermalsen? Stuk voor stuk vragen waarmee u terecht kunt bij het digitale loket

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Geldermalsen

Uw voorgangers uit Geldermalsen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

Arend

06-04-2017 om 12:42
Deil

Gewoon goed van begin tot eind.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Geldermalsen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Geldermalsen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Geldermalsen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Geldermalsen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Geldermalsen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Geldermalsen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Geldermalsen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Geldermalsen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Geldermalsen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Geldermalsen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Geldermalsen

De gemeente biedt met regelmaat duurzaamheidsleningen aan voor het treffen van duurzame maatregelen in en om uw woning. Kiest u voor duurzame energie en de aanschaf van zonnepanelen in Geldermalsen, maar is de gemeentelijke subsidiepot leeg? Geen probleem. Ook landelijk zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Ontdek welke financiële ondersteuning het Nederlands Energiebespaarfonds biedt of sluit een duurzaamheidslening af via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting en begin direct met besparen!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie is de aanschaf van een eigen zonne-systeem een slimme keuze. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor uw wooncomfort én het milieu. Wilt u ook comfortabel wonen en besparen op uw maandelijkse energiekosten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Op locatie ontwerpt één van onze specialisten het optimale systeem voor uw woning. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd door de kracht van de zon? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Geldermalsen.

  Vraag adviesgesprek aan