Zonnepanelen in Geldermalsen
  • Zonnepanelen in Geldermalsen

Zonnepanelen in Geldermalsen

De gemeente Geldermalsen werkt aan een forse duurzaamheidsambitie. In 2030 wil de gemeente energieneutraal zijn, een doelstelling die zij niet alleen kan bereiken. De gemeente spreekt haar nadrukkelijke wens uit sámen met bewoners en het bedrijfsleven het grote doel te bewerkstelligen. Dit gebeurt aan de hand van concrete uitvoeringsplannen, die zijn opgenomen in de duurzaamheidsvisie. Zo verzorgt de gemeente gratis advies om uw woning te verduurzamen, het aanbieden van milieu- en natuureducatie op school, stimulerende maatregelen voor energiebesparing, gasloze nieuwbouw en volop ondersteuning voor het plaatsen van zonnepanelen in Geldermalsen.

Een visie, vijf duurzame thema’s

De gemeentelijke duurzaamheidsvisie - ‘Samen de schouders eronder, voor u en toekomstige generaties’ - is gebouwd rond vijf thema’s: energie, bedrijven, wonen en leven, mobiliteit en duurzaam gedrag. Om een goed beeld van de besparingsmogelijkheden te krijgen, beschikt de gemeente over een Energieloket. Waar kunt u besparen? Welke investering loont? En is mijn woning geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen in Geldermalsen? Stuk voor stuk vragen waarmee u terecht kunt bij het digitale loket

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Geldermalsen

De gemeente biedt met regelmaat duurzaamheidsleningen aan voor het treffen van duurzame maatregelen in en om uw woning. Kiest u voor duurzame energie en de aanschaf van zonnepanelen in Geldermalsen, maar is de gemeentelijke subsidiepot leeg? Geen probleem. Ook landelijk zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Ontdek welke financiële ondersteuning het Nederlands Energiebespaarfonds biedt of sluit een duurzaamheidslening af via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting en begin direct met besparen!

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie is de aanschaf van een eigen zonne-systeem een slimme keuze. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor uw wooncomfort én het milieu. Wilt u ook comfortabel wonen en besparen op uw maandelijkse energiekosten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Op locatie ontwerpt één van onze specialisten het optimale systeem voor uw woning. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd door de kracht van de zon? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Geldermalsen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!