Zonnepanelen in Etten-Leur
  • Zonnepanelen in Etten-Leur

Zonnepanelen in Etten-Leur

Duurzaamheid en Etten-Leur gaan hand in hand. De gemeente is een voorloper op het gebied van groen denken en is door de positieve ontwikkelingen en ervaringen één van de dragende krachten achter Ons2050, de energiestrategie voor West-Brabant. Gemeenten, bewoners, ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden werken intensief samen om de lokale en regionale energietransitie te verbeteren en versnellen. Energie besparen door woningen duurzamer te maken en het opwekken van duurzame energie, onder meer met zonnepanelen in Etten-Leur, staan hierbij centraal.

DuurSaam Etten-Leur: elkaar helpen besparen

De gemeente heeft alle informatie, tips en adviezen op het gebied van duurzaamheid lokaal gebundeld onder de noemer DuurSaam Etten-Leur. Op de website van het onafhankelijke netwerk van betrokken bewoners leest u welke duurzame projecten binnen de gemeentegrenzen zijn gestart, wat de voordelen zijn van collectief stroom inkopen en worden alle voors en tegens van zonnepanelen in Etten-Leur tegen het licht gehouden. Met behulp van gericht advies en ondersteuning bij het maken van duurzame keuzes wil de energiecoöperatie bereiken dat Etten-Leur in 2020 twintig procent duurzame energie opwekt.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur stimuleert het opwekken van duurzame energie onder meer door het aanbieden van een duurzaamheidslening voor maatschappelijke organisaties en verenigingen met een maatschappelijk doel. Onder bepaalde voorwaarden kunnen organisaties een aanvraag indienen voor het bekostigen van verschillende duurzame maatregelen. Wilt u uw eigen woning verduurzamen? Dan kunt u mogelijk subsidie ontvangen via het Nationaal Energiebespaarfonds.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Etten-Leur.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!