Zonnepanelen in Ermelo
  • Zonnepanelen in Ermelo

Zonnepanelen in Ermelo

Een klimaatneutrale gemeente om in te wonen, werken, vervoeren en recreëren. Dat is het Ermelo van 2035. Al in 2010 koos de gemeente in Gelderland voor een duurzame koers. Het Programma Duurzaamheid schrijft voor welke (versnelde) stappen Ermelo, bedrijven en inwoners moeten nemen om in 2030 in een energieneutrale gemeente te leven. De eerste opgave: het grootschalig opwekken van duurzame energie via onder meer zonnepanelen in Ermelo.

Gezamenlijk investeren in zonne-energie

Hoewel in de afgelopen jaren grote stappen zijn gezet in Ermelo, is er nog een lange weg te gaan voordat de gemeente de duurzaamheidsambities weet te realiseren. En daar wordt de gehele samenleving bij betrokken. Zo kunnen inwoners investeren in zonne-energie middels het project ‘Zon op Ermelose scholen’. Een goede oplossing voor mensen die zelf geen plek hebben voor zonnepanelen in Ermelo, maar wel duurzaam bezig willen zijn en tegelijkertijd een lagere energierekening willen realiseren. Of wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? De onafhankelijke adviseurs van Veluwe Duurzaam staan u in raad en daad bij en helpen u bij het maken van de juiste duurzame keuzes.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Ermelo

Naast collectief investeren in zonne-energie, stimuleert de gemeente ook huiseigenaren die zelf kiezen voor het plaatsen van zonnepanelen in Ermelo. In verschillende gevallen kunt u voor de aanschaf van een zonne-systeem in aanmerking komen voor subsidie. De energiecoaches van het Duurzaamheidsloket Ermelo vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u een kijkje nemen op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ermelo.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!