Zonnepanelen Enschede
  • Zonnepanelen Enschede

Zonnepanelen Enschede

Enschede, het kloppend hart van Twente. Ooit een agrarische nederzetting, nu een bruisend bolwerk. De grootste stad van Overijssel maakt de voortrekkersrol meer dan waar. Om ook in de toekomst het voortouw te blijven trekken, vaart Enschede een duurzame koers. Maatschappelijk verantwoord leven, milieu- en toekomstgericht denken; van afval scheiden tot zuinig omgaan met water en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Enschede. Duurzame daden, om te inspireren en stimuleren.

‘Enschede wekt op’

Op het gebied van energie gebeurt veel in de stad. De gemeente startte onlangs de campagne ‘Enschede wekt op’. De campagne sluit aan op het actieplan duurzaamheid. Hierin is onder meer de doelstelling opgenomen om het aandeel duurzaam opgewekte energie te verhogen tot 12% in 2030. Samen met het bedrijfsleven en bewoners gaat de gemeente actief meer duurzame energie opwekken en op zoek naar geschikte locaties voor het plaatsen van windturbines en zonnepanelen in Enschede.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Een lening voor zonnepanelen in Enschede

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag. Op de gemeentewebsite leest u alles over de verschillende energiebesparingsmogelijkheden. Maak een afspraak met één van de wooncoaches voor vrijblijvend advies op het gebied van energie besparen of zelf energie opwekken. Heeft u niet de financiële middelen om zonnepanelen in Enschede aan te schaffen, maar wilt u wel graag groene energie opwekken? Dan biedt de Energiebespaarlening Overijssel mogelijk uitkomst. Deze lening biedt gebruikers een flink rentevoordeel, zodat iedereen in staat wordt gesteld om zonnepanelen te plaatsen of uw woning beter te isoleren. Goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu dus!

    Bereken online eenvoudig uw besparing

    Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Zonnefabriek. Wij denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesbezoek brengen we in kaart welke voordelen het opwekken van zonne-energie u biedt. Nieuwsgierig naar uw besparing? Bereken dan online eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op uw energiekosten. Mocht u interesse hebben in een offerte op maat van Zonnefabriek, klik dan hier. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Enschede.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!