Zonnepanelen Enschede: energie in de stad

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Enschede

Enschede, het kloppend hart van Twente. Ooit een agrarische nederzetting, nu een bruisend bolwerk. De grootste stad van Overijssel maakt de voortrekkersrol meer dan waar. Om ook in de toekomst het voortouw te blijven trekken, vaart Enschede een duurzame koers. Maatschappelijk verantwoord leven, milieu- en toekomstgericht denken; van afval scheiden tot zuinig omgaan met water en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Enschede. Duurzame daden, om te inspireren en stimuleren.

‘Enschede wekt op’

Op het gebied van energie gebeurt veel in de stad. De gemeente startte onlangs de campagne ‘Enschede wekt op’. De campagne sluit aan op het actieplan duurzaamheid. Hierin is onder meer de doelstelling opgenomen om het aandeel duurzaam opgewekte energie te verhogen tot 12% in 2030. Samen met het bedrijfsleven en bewoners gaat de gemeente actief meer duurzame energie opwekken en op zoek naar geschikte locaties voor het plaatsen van windturbines en zonnepanelen in Enschede.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Enschede

Uw voorgangers uit Enschede beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Egbert

21-06-2016 om 19:35
Enschede
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Enschede

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Enschede

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Enschede

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Enschede

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Enschede

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Enschede

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Enschede

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Enschede

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Enschede

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Enschede

Een offerte aanvragen

 

 

Een lening voor zonnepanelen in Enschede

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag. Op de gemeentewebsite leest u alles over de verschillende energiebesparingsmogelijkheden. Maak een afspraak met één van de wooncoaches voor vrijblijvend advies op het gebied van energie besparen of zelf energie opwekken. Heeft u niet de financiële middelen om zonnepanelen in Enschede aan te schaffen, maar wilt u wel graag groene energie opwekken? Dan biedt de Energiebespaarlening Overijssel mogelijk uitkomst. Deze lening biedt gebruikers een flink rentevoordeel, zodat iedereen in staat wordt gesteld om zonnepanelen te plaatsen of uw woning beter te isoleren. Goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu dus!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Bereken online eenvoudig uw besparing

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Zonnefabriek. Wij denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesbezoek brengen we in kaart welke voordelen het opwekken van zonne-energie u biedt. Nieuwsgierig naar uw besparing? Bereken dan online eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op uw energiekosten. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Enschede.

  Vraag adviesgesprek aan