Zonnepanelen Enkhuizen: Zonnige Zuiderzee

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Enkhuizen

In het prachtige Enkhuizen aan de voormalige Zuiderzee kijken de inwoners niet alleen vol trots naar het verleden, maar ook vol vertrouwen naar de toekomst. En die toekomst is duurzaam: Een toekomst waarin de stad zelfvoorzienend wordt op het gebied van energie, door te investeren in energiebesparing maar ook in eigen energieopwek op een duurzame manier, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Zonnefabriek werkt hier heel graag verder aan mee.

In de buurt dus snel ter plaatse

Veel inwoners hebben de eerste stappen op weg naar duurzaamheid al gezet, door zonnepanelen op hun woning te laten plaatsen. Ook Zonnefabriek heeft al vele installaties van zonnepanelen in Enkhuizen op haar naam staan. Dat is ook niet zo gek, want met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we zo bij u in de buurt. Onze adviseurs komen snel langs wanneer u advies nodig heeft, de installateurs zijn zo bij u om de panelen te plaatsen, en mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan is ons Service Team binnen korte tijd ter plaatse om alles weer soepel te laten werken. Die zekerheid maakt dat veel inwoners van Enkhuizen hebben gekozen voor de Zonnefabriek. Onze focus op kwaliteit en service maakt voor velen het verschil, en we leggen u dat graag verder uit!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Enkhuizen

Uw voorgangers uit Enkhuizen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Danny Brugman

01-11-2018 om 11:35
Enkhuizen

Alles is snel en vakkundig geregeld. Een goede prijs voor goede kwaliteit.

8,8

Petra

26-06-2016 om 12:10
Enkhuizen

Tijdens de installatie in september 2015 was het bar slecht weer. Vanwege de slechte vooruitzichten is in overleg besloten de installatie op een andere dag voor te zetten. Bijzonder plezier dat het belang van de klant (geen lekkage) voorop stond en niet de improductieve uren die het staken van de installatie zou opleveren. Alle monteurs werken netjes en communiceerden prima.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Enkhuizen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Enkhuizen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Enkhuizen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Enkhuizen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Enkhuizen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Enkhuizen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Enkhuizen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Enkhuizen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Enkhuizen

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Enkhuizen: Hoog rendement zonder omkijken

De gemeente Enkhuizen geeft op haar website advies over duurzaam (ver)bouwen en de mogelijkheid om extra geld te lenen hiervoor. Ook kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket voor verdere tips. Investeren in zonnepanelen is bijna altijd een economisch zinvolle besteding van uw geld: Het rendement op de investering is hoog, en na plaatsing van de zonnepanelen hebt u er in het algemeen geen omkijken meer naar. Dat gegeven, plus het feit dat u er het milieu een grote dienst mee bewijst, heeft ervoor gezorgd dat zoveel mensen in Enkhuizen al voor zonnepanelen hebben gekozen. En u, doet u ook mee?

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Voor zowel de zonne-energie als voor de stad Enkhuizen ziet de toekomst er zonnig uit. Profiteer daarom snel van de gratis zonnestralen op uw dak, en neem contact op met Zonnefabriek voor een advies op maatTijdens deze vrijblijvende afspraak komen onze adviseurs bij u langs om uw situatie op te nemen, en samen met u te bespreken wat de beste oplossing is voor uw dak. Of reken in een paar simpele stappen uit hoe groot uw potentiële jaarlijkse besparing is. Tenslotte kunt u ook meteen een gratis offerte aanvragen. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Enkhuizen.

  Vraag adviesgesprek aan