Zonnepanelen Enkhuizen: Zonnige Zuiderzee

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Enkhuizen

In het prachtige Enkhuizen aan de voormalige Zuiderzee kijken de inwoners niet alleen vol trots naar het verleden, maar ook vol vertrouwen naar de toekomst. En die toekomst is duurzaam: Een toekomst waarin de stad zelfvoorzienend wordt op het gebied van energie, door te investeren in energiebesparing maar ook in eigen energieopwek op een duurzame manier, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Zonnefabriek werkt hier heel graag verder aan mee.

In de buurt dus snel ter plaatse

Veel inwoners hebben de eerste stappen op weg naar duurzaamheid al gezet, door zonnepanelen op hun woning te laten plaatsen. Ook Zonnefabriek heeft al vele installaties van zonnepanelen in Enkhuizen op haar naam staan. Dat is ook niet zo gek, want met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we zo bij u in de buurt. Onze adviseurs komen snel langs wanneer u advies nodig heeft, de installateurs zijn zo bij u om de panelen te plaatsen, en mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan is ons Service Team binnen korte tijd ter plaatse om alles weer soepel te laten werken. Die zekerheid maakt dat veel inwoners van Enkhuizen hebben gekozen voor de Zonnefabriek. Onze focus op kwaliteit en service maakt voor velen het verschil, en we leggen u dat graag verder uit!

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Enkhuizen

Uw voorgangers uit Enkhuizen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Danny Brugman

01-11-2018 om 11:35
Enkhuizen

Alles is snel en vakkundig geregeld. Een goede prijs voor goede kwaliteit.

8,8

Petra

26-06-2016 om 12:10
Enkhuizen

Tijdens de installatie in september 2015 was het bar slecht weer. Vanwege de slechte vooruitzichten is in overleg besloten de installatie op een andere dag voor te zetten. Bijzonder plezier dat het belang van de klant (geen lekkage) voorop stond en niet de improductieve uren die het staken van de installatie zou opleveren. Alle monteurs werken netjes en communiceerden prima.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Enkhuizen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Enkhuizen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Enkhuizen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Enkhuizen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Enkhuizen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Enkhuizen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Enkhuizen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Enkhuizen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Enkhuizen

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Enkhuizen: Hoog rendement zonder omkijken

De gemeente Enkhuizen geeft op haar website advies over duurzaam (ver)bouwen en de mogelijkheid om extra geld te lenen hiervoor. Ook kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket voor verdere tips. Investeren in zonnepanelen is bijna altijd een economisch zinvolle besteding van uw geld: Het rendement op de investering is hoog, en na plaatsing van de zonnepanelen hebt u er in het algemeen geen omkijken meer naar. Dat gegeven, plus het feit dat u er het milieu een grote dienst mee bewijst, heeft ervoor gezorgd dat zoveel mensen in Enkhuizen al voor zonnepanelen hebben gekozen. En u, doet u ook mee?

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Voor zowel de zonne-energie als voor de stad Enkhuizen ziet de toekomst er zonnig uit. Profiteer daarom snel van de gratis zonnestralen op uw dak, en neem contact op met Zonnefabriek voor een advies op maatTijdens deze vrijblijvende afspraak komen onze adviseurs bij u langs om uw situatie op te nemen, en samen met u te bespreken wat de beste oplossing is voor uw dak. Of reken in een paar simpele stappen uit hoe groot uw potentiële jaarlijkse besparing is. Tenslotte kunt u ook meteen een gratis offerte aanvragen. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Enkhuizen.

  Vraag adviesgesprek aan