Zonnepanelen in Emmen: stralend middelpunt

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Emmen

Emmen, de kroon van Drenthe, staat voor open en groen wonen. Om de grote waarde van de landschappelijk waardevolle sfeer van de stad en de gemeente te bewaren, kent de stad een opmerkelijk ruime stedenbouwkundige opzet. Vervulde een prettige woonomgeving in het verleden een belangrijke rol bij de uitbreiding van de stad, tegenwoordig zet Emmen ook in op duurzaamheid. De Vlinderstad, een verwijzing naar het dierenpark Wildlands Adventure Zoo (voorheen het Noorder Dierenpark), werkt op diverse vlakken met bewoners en bedrijven aan een energiezuinige toekomst. Zo zijn er verschillende duurzaamheidsleningen beschikbaar, onder meer voor zonnepanelen in Emmen.

Aanvalsplan duurzaam en energiezuinig wonen

Voor duurzaam en energiezuinig wonen is een ‘aanvalsplan’ opgesteld door het gemeentebestuur. Naast het stimuleren van de woningmarkt, de bouwsector en de werkgelegenheid wordt met het plan ingezet op het bouwen van levensloopbestendige woningen. Voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande huizen is een duurzaamheidslening te verkrijgen om woningen energiezuinig te maken, bijvoorbeeld door de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen in Emmen. Ook levert de gemeente een duurzaamheidsbijdrage aan projecten van woningcorporaties. Hierdoor wordt huurders een woning met meer comfort en lagere energielasten geboden.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Emmen

Uw voorgangers uit Emmen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Emmen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Emmen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Emmen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Emmen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Emmen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Emmen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Emmen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Emmen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Emmen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Emmen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Emmen

Een offerte aanvragen

 

 

Lening voor zonnepanelen in Emmen

De gemeente verstrekt geen subsidies voor zonnepanelen in Emmen. Inwoners kunnen wel een lening aanvragen voor financiële ondersteuning bij het opwekken van groene energie. Samen met de provincie Drenthe stelt de stad een totaalbedrag van € 1,4 miljoen beschikbaar om leningen te verstrekken voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen of een zonneboiler. Per inwoner is een bedrag van minimaal € 2.500,- beschikbaar (maximaal € 7.500,-). De looptijd bedraagt tien jaar, waarbij deelnemers profiteren van een aantrekkelijk rentetarief. Alle informatie rondom de regeling is terug te lezen op de website van Zon zoekt Drent.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Draagt u ook een steentje bij aan ons milieu? 

  Kiezen voor zonnepanelen levert veel voordelen op. Niet alleen draagt u een steentje bij aan het milieu en het bestrijden van klimaatverandering, ook gaat u er zelf op vooruit. En dat ziet u vooral terug in uw portemonnee. Denkt u na over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met experts van Zonnefabriek voor advies op maat. We helpen u graag bij het vinden van de beste zonnepanelen voor uw persoonlijke situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bereken uw jaarlijkse besparing! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Emmen.

  Vraag adviesgesprek aan