Zonnepanelen in Emmen: stralend middelpunt

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Emmen

Emmen, de kroon van Drenthe, staat voor open en groen wonen. Om de grote waarde van de landschappelijk waardevolle sfeer van de stad en de gemeente te bewaren, kent de stad een opmerkelijk ruime stedenbouwkundige opzet. Vervulde een prettige woonomgeving in het verleden een belangrijke rol bij de uitbreiding van de stad, tegenwoordig zet Emmen ook in op duurzaamheid. De Vlinderstad, een verwijzing naar het dierenpark Wildlands Adventure Zoo (voorheen het Noorder Dierenpark), werkt op diverse vlakken met bewoners en bedrijven aan een energiezuinige toekomst. Zo zijn er verschillende duurzaamheidsleningen beschikbaar, onder meer voor zonnepanelen in Emmen.

Aanvalsplan duurzaam en energiezuinig wonen

Voor duurzaam en energiezuinig wonen is een ‘aanvalsplan’ opgesteld door het gemeentebestuur. Naast het stimuleren van de woningmarkt, de bouwsector en de werkgelegenheid wordt met het plan ingezet op het bouwen van levensloopbestendige woningen. Voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande huizen is een duurzaamheidslening te verkrijgen om woningen energiezuinig te maken, bijvoorbeeld door de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen in Emmen. Ook levert de gemeente een duurzaamheidsbijdrage aan projecten van woningcorporaties. Hierdoor wordt huurders een woning met meer comfort en lagere energielasten geboden.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Emmen

Uw voorgangers uit Emmen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Emmen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Emmen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Emmen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Emmen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Emmen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Emmen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Emmen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Emmen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Emmen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Emmen

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Emmen

Een offerte aanvragen

 

 

Lening voor zonnepanelen in Emmen

De gemeente verstrekt geen subsidies voor zonnepanelen in Emmen. Inwoners kunnen wel een lening aanvragen voor financiële ondersteuning bij het opwekken van groene energie. Samen met de provincie Drenthe stelt de stad een totaalbedrag van € 1,4 miljoen beschikbaar om leningen te verstrekken voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen of een zonneboiler. Per inwoner is een bedrag van minimaal € 2.500,- beschikbaar (maximaal € 7.500,-). De looptijd bedraagt tien jaar, waarbij deelnemers profiteren van een aantrekkelijk rentetarief. Alle informatie rondom de regeling is terug te lezen op de website van Zon zoekt Drent.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Draagt u ook een steentje bij aan ons milieu? 

  Kiezen voor zonnepanelen levert veel voordelen op. Niet alleen draagt u een steentje bij aan het milieu en het bestrijden van klimaatverandering, ook gaat u er zelf op vooruit. En dat ziet u vooral terug in uw portemonnee. Denkt u na over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met experts van Zonnefabriek voor advies op maat. We helpen u graag bij het vinden van de beste zonnepanelen voor uw persoonlijke situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bereken uw jaarlijkse besparing! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Emmen.

  Vraag adviesgesprek aan