Zonnepanelen in Eindhoven: natuurlijke Lichtstad

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Eindhoven

Eindhoven, de Lichtstad. Een technologieregio van wereldformaat waar steeds meer inwoners zelf stroom opwekken met zonnepanelen. Want naast ‘kunstlicht’ wil de Brabantse stad óók een voorbeeld zijn in het zelf opwekken van zonne-energie. De gemeente steunt het klimaatakkoord van die andere lichtstad, Parijs. Dat betekent dat ‘Lampegat’ in 2050 klimaatneutraal wil zijn en zonnepanelen in Eindhoven spelen daarbij een onmisbare rol.

Een leefbaar Eindhoven, nu en in de toekomst

De acties die de gemeente onderneemt om de klimaatdoelstelling te realiseren, zijn uitgewerkt in het ‘Klimaatplan 2016-2020’. Concrete voorbeelden van deze acties zijn: de groei van het aantal zonnepanelen in Eindhoven, het verwarmen van huizen zonder aardgas, de uitbreiding van de laadpalen voor elektrische auto’s en volledige duurzaamheid wanneer in de stad nieuwe panden worden gebouwd. Ook het verduurzamen van de eigen gebouwen van de gemeente en de afsluiting van de Vestdijk zijn hier onderdeel van. De duurzame maatregelen worden in de stad de komende jaren steeds zichtbaarder.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Eindhoven

Uw voorgangers uit Eindhoven beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Bob Kubista

17-12-2018 om 11:15
Eindhoven

Omdat er een gaatje was in de agenda van zonnefabriek, konden we snel onze panelen laten plaatsen. Alles is perfect gegaan, met goede en heldere uitleg. De monteurs waren ook erg vakkundig en hebben ons ook op een aantal dingen gewezen die wij daarna zouden kunnen verbeteren.

8,8

Rogier

14-03-2017 om 11:33
Eindhoven

Prima verlopen via Wim Janssen van de Zonnefabriek! Enige puntje: kantoor doet (deed?) moeilijk om de referentie-vergoeding uit te keren aan degenen via wie ik bij de Zonnefabriek kwam. Maar dat gaat nog goedkomen is mij verzekerd.

7,5

Frank

24-06-2016 om 16:10
Eindhoven

Over P-K verhouding en de vakmanschap kan ik niet voldoende oordelen, mij ontbreekt daarvoor genoeg kennis van beide zaken.

9,7

Timothy

27-05-2016 om 10:14
Eindhoven

Zeer deskundig. Snel, netjes, en beter dan ze beloofden! We gaan jullie zeker aanraden aan mensen die zonnepanelen willen leggen.

8,0

Beb

24-05-2016 om 16:10
EIndhoven

Heb een mankementje gehad (lekkage) maar dat bleek niets met de panelen te maken te hebben. Zonnefabriek kwam heel vlot kijken en het is naar tevredenheid opgelost.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Eindhoven

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Eindhoven

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Eindhoven

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Eindhoven

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Eindhoven

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Eindhoven

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Eindhoven, samen sterk

Uit het klimaatplan 2016-2020 van de gemeente Eindhoven blijkt dat de gebouwde omgeving verantwoordelijk is voor meer dan de helft van de CO2-uitstoot in de gemeente. Woningen zijn zorgen voor liefst 27% van de totale uitstoot. Steeds meer huiseigenaren zien het nut en de noodzaak van zonnepanelen in Eindhoven in. Door te investeren in zonne-energie besparen zij op energiekosten én maken zij Eindhoven leefbaar voor toekomstige generaties. Klop voor meer informatie aan bij 040energie, een vereniging van Eindhovenaren die samen energie besparen en duurzame energie opwekken op een betaalbare manier. Ook kan de vereniging u meer vertellen over subsidiemogelijkheden.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies voor optimaal rendement

  Wilt u van uw dak een Zonnefabriek maken? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Aan de hand van uw wensen, de mogelijkheden en het dak van uw woning stellen we een gerichte, vrijblijvende offerte op voor de optimale oplossing. Bent u benieuwd naar uw mogelijke opbrengsten? Bereken eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op uw energiekosten! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Eindhoven.

   

  Vraag adviesgesprek aan