Zonnepanelen in Eindhoven: natuurlijke Lichtstad

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Eindhoven

Eindhoven, de Lichtstad. Een technologieregio van wereldformaat waar steeds meer inwoners zelf stroom opwekken met zonnepanelen. Want naast ‘kunstlicht’ wil de Brabantse stad óók een voorbeeld zijn in het zelf opwekken van zonne-energie. De gemeente steunt het klimaatakkoord van die andere lichtstad, Parijs. Dat betekent dat ‘Lampegat’ in 2050 klimaatneutraal wil zijn en zonnepanelen in Eindhoven spelen daarbij een onmisbare rol.

Een leefbaar Eindhoven, nu en in de toekomst

De acties die de gemeente onderneemt om de klimaatdoelstelling te realiseren, zijn uitgewerkt in het ‘Klimaatplan 2016-2020’. Concrete voorbeelden van deze acties zijn: de groei van het aantal zonnepanelen in Eindhoven, het verwarmen van huizen zonder aardgas, de uitbreiding van de laadpalen voor elektrische auto’s en volledige duurzaamheid wanneer in de stad nieuwe panden worden gebouwd. Ook het verduurzamen van de eigen gebouwen van de gemeente en de afsluiting van de Vestdijk zijn hier onderdeel van. De duurzame maatregelen worden in de stad de komende jaren steeds zichtbaarder.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in Eindhoven

Uw voorgangers uit Eindhoven beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,8

Rogier

14-03-2017 om 11:33
Eindhoven

Prima verlopen via Wim Janssen van de Zonnefabriek! Enige puntje: kantoor doet (deed?) moeilijk om de referentie-vergoeding uit te keren aan degenen via wie ik bij de Zonnefabriek kwam. Maar dat gaat nog goedkomen is mij verzekerd.

7,5

Frank

24-06-2016 om 16:10
Eindhoven

Over P-K verhouding en de vakmanschap kan ik niet voldoende oordelen, mij ontbreekt daarvoor genoeg kennis van beide zaken.

9,7

Timothy

27-05-2016 om 10:14
Eindhoven

Zeer deskundig. Snel, netjes, en beter dan ze beloofden! We gaan jullie zeker aanraden aan mensen die zonnepanelen willen leggen.

8,0

Beb

24-05-2016 om 16:10
EIndhoven

Heb een mankementje gehad (lekkage) maar dat bleek niets met de panelen te maken te hebben. Zonnefabriek kwam heel vlot kijken en het is naar tevredenheid opgelost.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Eindhoven

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Eindhoven

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Eindhoven

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Eindhoven

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Eindhoven

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Eindhoven

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Eindhoven

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Eindhoven, samen sterk

Uit het klimaatplan 2016-2020 van de gemeente Eindhoven blijkt dat de gebouwde omgeving verantwoordelijk is voor meer dan de helft van de CO2-uitstoot in de gemeente. Woningen zijn zorgen voor liefst 27% van de totale uitstoot. Steeds meer huiseigenaren zien het nut en de noodzaak van zonnepanelen in Eindhoven in. Door te investeren in zonne-energie besparen zij op energiekosten én maken zij Eindhoven leefbaar voor toekomstige generaties. Klop voor meer informatie aan bij 040energie, een vereniging van Eindhovenaren die samen energie besparen en duurzame energie opwekken op een betaalbare manier. Ook kan de vereniging u meer vertellen over subsidiemogelijkheden.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies voor optimaal rendement

  Wilt u van uw dak een Zonnefabriek maken? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Aan de hand van uw wensen, de mogelijkheden en het dak van uw woning stellen we een gerichte, vrijblijvende offerte op voor de optimale oplossing. Bent u benieuwd naar uw mogelijke opbrengsten? Bereken eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op uw energiekosten! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Eindhoven.

   

  Vraag adviesgesprek aan