Zonnepanelen in Eersel: een stralende gemeente

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Eersel

De gemeente Eersel zet vol in op duurzaamheid. Het gemeentebestuur investeert de komende jaren flink in een stuk bewustwording en het ondernemen van duurzame stappen. Diverse projecten, samenwerkingen en uitgebreide voorlichting moeten bewoners en ondernemers overtuigen een bijdrage te leveren aan de kernambitie. De gemeente geeft het goede voorbeeld door gemeentegebouwen te voorzien van zonnepanelen in Eersel en uitvoerig onderzoek te doen naar de ontwikkeling van wind- en zonnevelden in de regio.

Hulp bij het verduurzamen van uw woning

Verduurzamen is een gemeenschappelijk belang. Daarom heeft de gemeente zich ingezet voor de komst van energiecoöperatie KempenEnergie. Vrijwilligers helpen u en andere inwoners met het verduurzamen van woningen. Leden kunnen bovendien een gratis energiescan aanvragen. Hoe kunt u besparen op energie en is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Eersel? Voor antwoord op al uw vragen en meer informatie over duurzaamheid kunt u terecht op de website van KempenEnergie.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Eersel

Uw voorgangers uit Eersel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
7,8

Ad

27-05-2016 om 17:47
Steensel
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Eersel

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Eersel

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Eersel

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Eersel

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Eersel

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Eersel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Eersel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Eersel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Eersel

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Eersel

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Eersel: kan ik subsidie aanvragen?

Wilt u als woningeigenaar zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen in Eersel? Dan kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds een energiebespaarlening aanvragen. Door deze aantrekkelijke financiële ondersteuning wordt verduurzamen voor een groot publiek mogelijk. Ook ondernemers en instellingen die zelf energie willen produceren, kunnen een subsidieaanvraag doen. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Het plaatsen van een eigen zonne-systeem is ook zonder subsidie of lening een verstandige keuze. Niet alleen spaart u het milieu, u begint direct met besparen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een zonnedak? Maak dan een afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een vrijblijvend advies op maat.  Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Eersel.

  Vraag adviesgesprek aan