Zonnepanelen in Eersel
  • Zonnepanelen in Eersel

Zonnepanelen in Eersel

De gemeente Eersel zet vol in op duurzaamheid. Het gemeentebestuur investeert de komende jaren flink in een stuk bewustwording en het ondernemen van duurzame stappen. Diverse projecten, samenwerkingen en uitgebreide voorlichting moeten bewoners en ondernemers overtuigen een bijdrage te leveren aan de kernambitie. De gemeente geeft het goede voorbeeld door gemeentegebouwen te voorzien van zonnepanelen in Eersel en uitvoerig onderzoek te doen naar de ontwikkeling van wind- en zonnevelden in de regio.

Hulp bij het verduurzamen van uw woning

Verduurzamen is een gemeenschappelijk belang. Daarom heeft de gemeente zich ingezet voor de komst van energiecoöperatie KempenEnergie. Vrijwilligers helpen u en andere inwoners met het verduurzamen van woningen. Leden kunnen bovendien een gratis energiescan aanvragen. Hoe kunt u besparen op energie en is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Eersel? Voor antwoord op al uw vragen en meer informatie over duurzaamheid kunt u terecht op de website van KempenEnergie.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Eersel: kan ik subsidie aanvragen?

Wilt u als woningeigenaar zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen in Eersel? Dan kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds een energiebespaarlening aanvragen. Door deze aantrekkelijke financiële ondersteuning wordt verduurzamen voor een groot publiek mogelijk. Ook ondernemers en instellingen die zelf energie willen produceren, kunnen een subsidieaanvraag doen. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Het plaatsen van een eigen zonne-systeem is ook zonder subsidie of lening een verstandige keuze. Niet alleen spaart u het milieu, u begint direct met besparen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een zonnedak? Maak dan een afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een vrijblijvend advies op maat.  Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Eersel.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!