Zonnepanelen in Ede: op eenzame, duurzame hoogte

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Ede

Elke Nederlandse gemeente, groot en klein, is begaan met haar toekomst. Ook in Ede staat duurzaamheid hoog op de gemeente-agenda. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties wordt verantwoordelijkheid genomen en gewerkt aan een duurzame gemeente. Dat gebeurt onder meer door het lokaal opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld dankzij zonnepanelen in Ede. Uw steentje bijdragen? Graag! De gemeente kan uw steun goed gebruiken.

Het goede 'groene' voorbeeld

Ede wil in 2050 een energieneutrale gemeente zijn. Dat betekent: net zoveel energie opwekken als gebruiken. Om deze doelstelling te behalen is een duidelijk routeplan uitgestippeld. Inmiddels is onder meer het warmtenet uitgebreid, gevoed door hout- en snoeiafval uit eigen bos, en zijn liefst 10.000 zonnepanelen in Ede geplaatst op het dak van de bloemenveiling. Op weg naar het duurzaamheidsdoel heeft de gemeente ook u, als inwoner, nodig. Samen met u, bedrijven en maatschappelijke instellingen wil Ede zich profileren als één van de meest duurzame gemeenten van Nederland.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Ede

Uw voorgangers uit Ede beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Ede

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Ede

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Ede

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Ede

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Ede

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Ede

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Ede

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Ede

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Ede

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Ede

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Ede

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Ede

 

Energie opwekken en besparen is makkelijker dan u denkt. Als woningeigenaar of Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt u in aanmerking komen voor een Stimuleringslening Duurzaamheid. Deze lening, onder meer bedoeld voor zonnepanelen in Ede, biedt huiseigenaren, sportverenigingen, scholen en andere maatschappelijke instellingen de mogelijkheid een lening aan te vragen voor het verduurzamen van de woning of accommodatie. Bij het Energieloket wint u advies in over het verbeteren van uw wooncomfort, bijdragen aan een beter klimaat en het voorkomen van vervuiling.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Elk dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Overweegt u zelf groene stroom op te wekken en van uw dak een Zonnefabriek te maken? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Op basis van de mogelijkheden stellen we een vrijblijvende offerte op en bedenken we de zonne-oplossing voor een optimaal rendement. Bereken via onze website wat u jaarlijks kunt besparen op energiekosten en plan direct een afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ede.

   

  Vraag adviesgesprek aan