Zonnepanelen Ede
  • Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen Ede

Elke Nederlandse gemeente, groot en klein, is begaan met haar toekomst. Ook in Ede staat duurzaamheid hoog op de gemeente-agenda. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties wordt verantwoordelijkheid genomen en gewerkt aan een duurzame gemeente. Dat gebeurt onder meer door het lokaal opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld dankzij zonnepanelen in Ede. Uw steentje bijdragen? Graag! De gemeente kan uw steun goed gebruiken.

Het goede 'groene' voorbeeld

Ede wil in 2050 een energieneutrale gemeente zijn. Dat betekent: net zoveel energie opwekken als gebruiken. Om deze doelstelling te behalen is een duidelijk routeplan uitgestippeld. Inmiddels is onder meer het warmtenet uitgebreid, gevoed door hout- en snoeiafval uit eigen bos, en zijn liefst 10.000 zonnepanelen in Ede geplaatst op het dak van de bloemenveiling. Op weg naar het duurzaamheidsdoel heeft de gemeente ook u, als inwoner, nodig. Samen met u, bedrijven en maatschappelijke instellingen wil Ede zich profileren als één van de meest duurzame gemeenten van Nederland.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Ede

Energie opwekken en besparen is makkelijker dan u denkt. Als woningeigenaar of Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt u in aanmerking komen voor een Stimuleringslening Duurzaamheid. Deze lening, onder meer bedoeld voor zonnepanelen in Ede, biedt huiseigenaren, sportverenigingen, scholen en andere maatschappelijke instellingen de mogelijkheid een lening aan te vragen voor het verduurzamen van de woning of accommodatie. Bij het Energieloket wint u advies in over het verbeteren van uw wooncomfort, bijdragen aan een beter klimaat en het voorkomen van vervuiling.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Elk dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Overweegt u zelf groene stroom op te wekken en van uw dak een Zonnefabriek te maken? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies op maat. Op basis van de mogelijkheden stellen we een vrijblijvende offerte op en bedenken we de zonne-oplossing voor een optimaal rendement. Bereken via onze website wat u jaarlijks kunt besparen op energiekosten en plan direct een afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ede.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!