Zonnepanelen in Dordrecht: wie spaart, bespaart

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Dordrecht

Het besparen op energie is één van de speerpunten in het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Dordrecht. Energie die niet wordt verbruikt, hoeft immers ook niet opgewekt te worden. Om de energie-ambities waar te maken, richtte de gemeente in samenwerking met de Huisvuilcentrale (HVC) de Energiecoöperatie Dordrecht (ECD) op. Een lokaal duurzaam bedrijf, dat bijdraagt aan het versneld bereiken van duurzame doelstellingen. Hoe? Door energie te besparen, maar ook door energie die wél noodzakelijk is groen op te wekken met behulp van zonnepanelen in Dordrecht.

Een overvloed aan warmte

De ECD plaatste inmiddels zonnesystemen op gemeentelijke gebouwen, waaronder tien gymzalen, maar blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Want ook de daken van vele woonhuizen zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht. Maak gebruik van de interactieve Zonatlas om in één oogopslag te zien of uw dak zich leent voor het opwekken van zonne-energie en draag ook een steentje bij aan het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie. Ondertussen werkt het HVC aan het aanleggen van een warmtenet. De warmte die vrijkomt bij de verbranding van afval wordt hierbij gebruikt om woningen en bedrijven te verwarmen.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Dordrecht

Uw voorgangers uit Dordrecht beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,2

Arie

27-06-2016 om 18:36
Dordrecht

Prettig, deskundig en gemotiveerd

9,0

Ton

11-06-2016 om 18:00
Dordrecht

Prima voorlichting,service en montage

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Dordrecht

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Dordrecht

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Dordrecht

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Dordrecht

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Dordrecht

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Dordrecht

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Dordrecht

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Dordrecht

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Dordrecht

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Dordrecht

Investeren in zelf energie opwekken loont altijd. Dat is de duidelijke boodschap van de actie ‘Dordrecht bespaart energie’. De gemeente ondersteunt huiseigenaren bij het realiseren van een comfortabele, energiezuinige woning met lagere woonlasten. Bent u eigenaar van een huis van vóór 1976? Maak dan gebruik van de aanbieding uw energiebespaarmogelijkheden in kaart te brengen en ontdek wat u kunt besparen, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht. De gemeente biedt momenteel geen duurzaamheidslening aan voor een zonne-installatie. Wel kunt u mogelijk via de Energiebespaarlening tegen een gunstige rente een lening afsluiten.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Schakel dan één van de specialisten van Zonnefabriek in. Wij komen graag bij u langs voor het in kaart brengen van de mogelijkheden om zelf energie op te wekken. Dankzij een advies op maat weet u zeker dat uw zonne-installatie maximaal rendeert en dat ziet u terug in uw portemonnee. Ontdek eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Dordrecht.

  Vraag adviesgesprek aan