Zonnepanelen in Doetinchem: groene goedemorgen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Doetinchem

Op weg naar een duurzame, groene toekomst heeft de gemeente Doetinchem verbinding gezocht met de inwoners en ondernemers. In de stad is een groep enthousiaste bewoners gestart met ‘Goedemorgen Doetinchem’. Samen met de gemeente maken zij zich hard voor een duurzaam Doetinchem. Dat doen zij onder meer door het aanleggen van groene tuinen, het afkoppelen van regenwater, windenergie en het plaatsen van zonnepanelen in Doetinchem.

Samenwerken in een duurzaam Doetinchem

‘Goedemorgen Doetinchem’ is hét podium om duurzame ideeën, ontwikkelingen en bezigheden te delen. Achterliggende gedachte is het behalen van de duurzaamheidsdoelstelling van Doetinchem. De stad wil in 2050 net zoveel energie opwekken als ze verbruikt. Het platform kijkt daarbij niet alleen naar zonnepanelen in Doetinchem, maar ook verantwoord omgaan met afval, een schone woonomgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke actiepunten voor een duurzaam Doetinchem.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Doetinchem

Uw voorgangers uit Doetinchem beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Doetinchem

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Doetinchem

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Doetinchem

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Doetinchem

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Doetinchem

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Doetinchem

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Doetinchem

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Doetinchem

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Doetinchem

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Doetinchem

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Doetinchem

Een offerte aanvragen

 

 

Informatie over zelf energie opwekken

Bij het investeren in een duurzame toekomst, krijgen huiseigenaren ook hulp van de Rijksoverheid. Middels de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u mogelijk een tegemoetkoming ontvangen voor de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. Voor informatie over het treffen van energiezuinige of -besparende maatregelen kunt u ook terecht bij de Achterhoekse energiecoaches. Of u nu een woning huurt of eigenaar bent van een woning, iedereen kan een bijdrage leveren aan energiezuinig wonen. Van het aanbrengen van isolatie tot het plaatsen van zonnepanelen in Doetinchem; de speciaal opgeleide energiecoaches bieden je graag inzicht in je energieverbruik en energierekening.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Doetinchem: optimaal rendement

  Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, ook in uw portemonnee merkt u het verschil. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek. We komen graag bij uw langs om een zonneplan samen te stellen voor uw woning. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing en het hoogste rendement. Bereken via onze website eenvoudig uw besparing of vraag een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Doetinchem.

   

  Vraag adviesgesprek aan