Zonnepanelen Doetinchem
  • Zonnepanelen Doetinchem

Zonnepanelen Doetinchem

Op weg naar een duurzame, groene toekomst heeft de gemeente Doetinchem verbinding gezocht met de inwoners en ondernemers. In de stad is een groep enthousiaste bewoners gestart met ‘Goedemorgen Doetinchem’. Samen met de gemeente maken zij zich hard voor een duurzaam Doetinchem. Dat doen zij onder meer door het aanleggen van groene tuinen, het afkoppelen van regenwater, windenergie en het plaatsen van zonnepanelen in Doetinchem.

Samenwerken in een duurzaam Doetinchem

‘Goedemorgen Doetinchem’ is hét podium om duurzame ideeën, ontwikkelingen en bezigheden te delen. Achterliggende gedachte is het behalen van de duurzaamheidsdoelstelling van Doetinchem. De stad wil in 2050 net zoveel energie opwekken als ze verbruikt. Het platform kijkt daarbij niet alleen naar zonnepanelen in Doetinchem, maar ook verantwoord omgaan met afval, een schone woonomgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke actiepunten voor een duurzaam Doetinchem.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Informatie over zelf energie opwekken

Bij het investeren in een duurzame toekomst, krijgen huiseigenaren ook hulp van de Rijksoverheid. Middels de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u mogelijk een tegemoetkoming ontvangen voor de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. Voor informatie over het treffen van energiezuinige of -besparende maatregelen kunt u ook terecht bij de Achterhoekse energiecoaches. Of u nu een woning huurt of eigenaar bent van een woning, iedereen kan een bijdrage leveren aan energiezuinig wonen. Van het aanbrengen van isolatie tot het plaatsen van zonnepanelen in Doetinchem; de speciaal opgeleide energiecoaches bieden je graag inzicht in je energieverbruik en energierekening.

    Zonnepanelen in Doetinchem: optimaal rendement

    Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, ook in uw portemonnee merkt u het verschil. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek. We komen graag bij uw langs om een zonneplan samen te stellen voor uw woning. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing en het hoogste rendement. Bereken via onze website eenvoudig uw besparing of vraag een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Doetinchem.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!