Zonnepanelen Diemen: Handen uit de mouwen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Diemen

Diemen zit vol enthousiaste mensen die graag de handen uit de mouwen steken voor een beter milieu. Want ook al zit je vlak naast de grote stad met al zijn energieverbruik en vervuiling, toch kun je met simpele en goed uitvoerbare stappen je steentje bijdragen om de regio groener en schoner te maken. Met zonnepanelen van de Zonnefabriek bijvoorbeeld!

Razendsnelle service

Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties van zonnepanelen geplaatst in Diemen; niet zo verwonderlijk, want we zitten om de hoek! Met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we zo bij u om de mogelijkheden van uw woning te bekijken, of om de zonnepanelen te installeren. En mocht er onverhoopt een probleem zijn met een onderdeel van de installatie, dan zijn we ook razendsnel ter plaatse om de zaak onder garantie weer draaiend te krijgen. Veel inwoners gingen u al voor, en zochten contact op met de Zonnefabriek om met zonnepanelen Diemen te verduurzamen.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Diemen

Uw voorgangers uit Diemen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

Dirk

14-03-2017 om 17:31
Diemen

De mensen van alle afdelingen van deze firma leveren allemaal uitstekend werk en een prachtig product. Die kwaliteit mag iets meer kosten wat mij betreft. Bij het eerste bezoek nam de vertegenwoordiger alle tijd voor het beantwoorden van vragen. Het team dat de installatie voor zijn rekening nam heeft alles keurig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Diemen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Diemen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Diemen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Diemen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Diemen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Diemen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Diemen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Diemen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Diemen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Diemen

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Diemen: Hoog rendement, eenvoudige installatie

Veel inwoners van Diemen houden zich bezig met duurzaamheid, en zijn hiervoor ook eigen initiatieven gestart. De gemeente Diemen geeft ook tips en adviezen over duurzaamheid, en vertelt u ook of, en zo ja waar u subsidies en leningen kunt krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Maar ook zonder subsidies is de plaatsing van zonnepanelen inmiddels een zogenaamde ‘no-brainer’: Het rendement op de investering is zo hoog, en de installatie verloopt zo eenvoudig en snel, waarom zou je het niet doen? De adviseurs van de Zonnefabriek komen graag langs om uit te leggen hoe ook bij u thuis zonnepanelen kunnen bijdragen aan een beter milieu en een lagere energierekening.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Heeft u een dak dat nu staat te niksen, en wilt u er iets mee gaan doen? Iets dat goed is voor de wereld, én voor uw eigen portemonnee? En zoekt u een bedrijf dat prat gaat op kwaliteit en service? Neem dan contact op met Zonnefabriek, dan komen onze adviseurs graag langs bij u thuis voor een advies op maatReken in een paar simpele stappen uit hoe groot uw potentiële jaarlijkse besparing is. Of vraag meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Diemen.

  Vraag adviesgesprek aan