Zonnepanelen in Deventer: groen hart aan de IJssel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Deventer

De gemeente Deventer werkt samen met partners, ondernemers en inwoners van de stad aan het grote, duurzame doel: in 2030 wil Deventer klimaatneutraal zijn. Die groene ambitie gaat erin als ‘Deventer Koek’. Talloze initiatieven en acties dragen inmiddels bij aan het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie in de stad, onder meer door zonnepanelen in Deventer.

Ontdek de kansen die uw dak biedt

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, zodat u zelf uw eigen duurzame energie kunt opwekken? Via de Deventerse Zonnekaart bekijkt u direct de mogelijkheden die uw dak biedt. Daarnaast staat de onafhankelijke Stichting Zon Deventer u als woningeigenaar in raad en daad bij. Denk hierbij aan advies over subsidies en duurzaamheidsleningen. Zo is het via het Nationaal Energiebespaarfonds bijvoorbeeld mogelijk tegen een aantrekkelijk rentetarief een lening af te sluiten voor de aanschaf van zonnepanelen. De stichting organiseert met regelmaat informatieavonden over de aanleg en financiering van zonnepanelen in Deventer. Ook kunt u op de website terecht voor meer informatie.

Vraag offerte aan

 

 

9,1

Zonnepanelen in Deventer

Uw voorgangers uit Deventer beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,1. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

E.M.J. Grutters

28-06-2018 om 15:29
Deventer

De Zonnefabriek voelde voor ons heel vertrouwd vanaf offerte tot oplevering. Dus z.m. aan te bevelen.

9,8

Michiel

30-05-2016 om 14:58
Deventer

Uitmuntend

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Deventer

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Deventer

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Deventer

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Deventer

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Deventer

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Deventer

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Deventer

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Deventer

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Deventer

Een offerte aanvragen

 

 

Een alternatief voor zonnepanelen in Deventer

Mocht uw dak niet geschikt zijn voor zonnepanelen in Deventer dan biedt de gemeente een alternatief. De gemeente heeft op verschillende gemeentedaken zonnepanelen geïnstalleerd om te verkopen aan inwoners die niet over een geschikt dak beschikken. Zo kunt u toch profiteren van het voordeel van groene energie en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan het behalen van de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies, maximaal rendement

  Zonnefabriek heeft al vele zonnepanelen in Deventer geïnstalleerd. Om het maximale rendement uit uw dak te halen is deskundig advies over zonnepanelen aan te bevelen. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en zo een advies op maat te geven. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan en maak ook van uw dak een Zonnefabriek.

   

  Vraag adviesgesprek aan