Zonnepanelen in Deventer: groen hart aan de IJssel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Deventer

De gemeente Deventer werkt samen met partners, ondernemers en inwoners van de stad aan het grote, duurzame doel: in 2030 wil Deventer klimaatneutraal zijn. Die groene ambitie gaat erin als ‘Deventer Koek’. Talloze initiatieven en acties dragen inmiddels bij aan het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie in de stad, onder meer door zonnepanelen in Deventer.

Ontdek de kansen die uw dak biedt

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, zodat u zelf uw eigen duurzame energie kunt opwekken? Via de Deventerse Zonnekaart bekijkt u direct de mogelijkheden die uw dak biedt. Daarnaast staat de onafhankelijke Stichting Zon Deventer u als woningeigenaar in raad en daad bij. Denk hierbij aan advies over subsidies en duurzaamheidsleningen. Zo is het via het Nationaal Energiebespaarfonds bijvoorbeeld mogelijk tegen een aantrekkelijk rentetarief een lening af te sluiten voor de aanschaf van zonnepanelen. De stichting organiseert met regelmaat informatieavonden over de aanleg en financiering van zonnepanelen in Deventer. Ook kunt u op de website terecht voor meer informatie.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Deventer

Uw voorgangers uit Deventer beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

E.M.J. Grutters

28-06-2018 om 15:29
Deventer

De Zonnefabriek voelde voor ons heel vertrouwd vanaf offerte tot oplevering. Dus z.m. aan te bevelen.

9,8

Michiel

30-05-2016 om 14:58
Deventer

Uitmuntend

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Deventer

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Deventer

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Deventer

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Deventer

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Deventer

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Deventer

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Deventer

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Deventer

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Deventer

Een offerte aanvragen

 

 

Een alternatief voor zonnepanelen in Deventer

Mocht uw dak niet geschikt zijn voor zonnepanelen in Deventer dan biedt de gemeente een alternatief. De gemeente heeft op verschillende gemeentedaken zonnepanelen geïnstalleerd om te verkopen aan inwoners die niet over een geschikt dak beschikken. Zo kunt u toch profiteren van het voordeel van groene energie en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan het behalen van de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies, maximaal rendement

  Zonnefabriek heeft al vele zonnepanelen in Deventer geïnstalleerd. Om het maximale rendement uit uw dak te halen is deskundig advies over zonnepanelen aan te bevelen. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en zo een advies op maat te geven. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan en maak ook van uw dak een Zonnefabriek.

   

  Vraag adviesgesprek aan