Zonnepanelen Deventer
  • Zonnepanelen Deventer

Zonnepanelen Deventer

De gemeente Deventer werkt samen met partners, ondernemers en inwoners van de stad aan het grote, duurzame doel: in 2030 wil Deventer klimaatneutraal zijn. Die groene ambitie gaat erin als ‘Deventer Koek’. Talloze initiatieven en acties dragen inmiddels bij aan het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie in de stad, onder meer door zonnepanelen in Deventer.

Ontdek de kansen die uw dak biedt

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, zodat u zelf uw eigen duurzame energie kunt opwekken? Via de Deventerse Zonnekaart bekijkt u direct de mogelijkheden die uw dak biedt. Daarnaast staat de onafhankelijke Stichting Zon Deventer u als woningeigenaar in raad en daad bij. Denk hierbij aan advies over subsidies en duurzaamheidsleningen. Zo is het via het Nationaal Energiebespaarfonds bijvoorbeeld mogelijk tegen een aantrekkelijk rentetarief een lening af te sluiten voor de aanschaf van zonnepanelen. De stichting organiseert met regelmaat informatieavonden over de aanleg en financiering van zonnepanelen in Deventer. Ook kunt u op de website terecht voor meer informatie.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Een alternatief voor zonnepanelen in Deventer

Mocht uw dak niet geschikt zijn voor zonnepanelen in Deventer dan biedt de gemeente een alternatief. De gemeente heeft op verschillende gemeentedaken zonnepanelen geïnstalleerd om te verkopen aan inwoners die niet over een geschikt dak beschikken. Zo kunt u toch profiteren van het voordeel van groene energie en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan het behalen van de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.

    Deskundig advies, maximaal rendement

    Zonnefabriek heeft al vele zonnepanelen in Deventer geïnstalleerd. Om het maximale rendement uit uw dak te halen is deskundig advies over zonnepanelen aan te bevelen. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en zo een advies op maat te geven. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan en maak ook van uw dak een Zonnefabriek.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!