Zonnepanelen Den Helder: De zonnigste plaats van Nederland

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Den Helder

Het KNMI heeft het al meerdere keren gezegd: Den Helder is de zonnigste plaats van Nederland! En als er dan toch zoveel zon op de daken van de stad valt, waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? Den Helder is natuurlijk al langer een knooppunt van energie, met alle pijpleidingen die uit de Noordzee aankomen en alle activiteit voor de off-shore industrie. Laten we ervoor zorgen dat we met zonnepanelen Den Helder ook dé plek voor hernieuwbare energie maken!

Zonnepanelen Den Helder: Kies voor kwaliteit

Zonnefabriek heeft al meerdere succesvolle installaties afgerond in Den Helder en Julianadorp; stuk voor stuk installaties die dankzij het zonnige weer veel méér stroom opleveren dan verwacht. Hoe zorg je ervoor dat zonnepanelen in Den Helder zoveel opbrengst geven, èn blijven geven? Zonnefabriek kiest voor kwalitatief hoogwaardige producten die op een solide manier worden geïnstalleerd. Wij geloven dat het maken van de juiste keuzes bij de installatie de beste garantie geeft op vele jaren zorgeloos profiteren van schone zonnestroom.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Den Helder

Uw voorgangers uit Den Helder beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Henk

14-12-2016 om 10:11
Den Helder

Prijs - kwaliteit moet in de toekomst blijken. Verder hartstikke tevreden

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Den Helder

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Den Helder

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Den Helder

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Den Helder

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Den Helder

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Den Helder

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Den Helder

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Den Helder

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Den Helder

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Den Helder

Een offerte aanvragen

 

 

Zoektocht naar opbrengst in zonovergoten Den Helder

Om u te helpen bij het plaatsen van zonnepanelen, heeft Den Helder zich ook aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket; hier vindt u ook informatie over eventuele subsidies. Maar ook zonder subsidies is het méér dan de moeite waard om zonnepanelen te plaatsen, zeker in het zonovergoten Den Helder! Zonnefabriek helpt u graag bij uw zoektocht naar het ideale zonnestroom systeem, waarmee u de maximale opbrengst uit uw dak kunt halen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Doe mee om met zonnepanelen Den Helder schoner en groener te maken. De adviseurs van Zonnefabrieken komen graag langs om bij u thuis de mogelijkheden te bekijken: Neem contact op voor een advies op maat. Of kijk eerst op onze site om te zien hoe groot uw jaarlijkse besparing kan zijn. Wacht niet langer en vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Den Helder.

  Vraag adviesgesprek aan